petas12 Odesláno 7. červenec 2023 Odesláno 7. červenec 2023 (upraveno) V 30. 12. 2022 at 18:32, apple5 napsal: Dobry vecer, mam 508ku SW rv 2011 ale pri ceste do olomouce jsem zjistitl ze tam nemam uplne nove map.podklady a jezdil jsem po polich.Bylo by mozne nejaky odkaz?FW bych mel mit posledni z Peugeotu.Predem moc dekuji Dobrý den , tady jsou mapy 2022 WAREZ Po stáhnutí si ale musíte vygenerovat kod v Generator_java WAREZ Napíše té tam svůj vín kód a pak vložíte soubor ze stažených map CCT.DAT ze složky SMEG_PLUS_UPG\DATA Upraveno 7. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2023 Odesláno 7. červenec 2023 (upraveno) @petas12 v pravidlech fóra je stanoveno že WAREZ je zde zakázán! Ještě jeden takovýto odkaz a zamezim ti přistup na forum!! Děkuji za pochopení. Odkaz lze zaslat soukromou zprávou na vyžádání komukoliv, ale ne takto veřejně. Je to zminěno v tomto vlákně již několikrát. Upraveno 7. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Hurdy99 Odesláno 7. červenec 2023 Odesláno 7. červenec 2023 Ahoj, tak nakonec jsme ten FW vypálily na CD. Všechno vypadalo v pohode zeptalo se mě to i jestli chci aktualizaci provést. FW se začal aktualizovat, pak se tam objevillo UPGRADE PREPARATION a po 2.hodinách jsme zjistily, že se to seklo nic to nedělá a ani CD nejde vyndat, takže to nakonec odvezu do Peugeotu Citovat
Hanz397 Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 Koukal jsem, že už pár měsíců jsou nové mapy pro RT6... Nemá je už někdo stažené, když nám zrušili jeden nejmenovaný zdroj? Citovat
MJSytic Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 Pro CZ žádné nové mapy nejsou. Poslední je verze 119(mapové podklady konec roku 21). Verze 120 (1Q23) je jen pro vybrané státy západní Evropy. Citovat
Hanz397 Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 No jo, máš pravdu... Nečetl jsem dál. Jsou jen allert zóny vydání leden 24, jinak pro nás konkrétně jsou mapy pořád staré... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.