Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, Zniceho nic rstalo stahovat spolujezdcovo okynko? to bude asi na vymenu ze? Chtel jsem se zeptat jak je to slozite vymenit? Zvladne to clovek sam nebo raci servis

Odesláno

Mal som rovnaký problém, ale chyba nebola v sťahovačke, ale v ovládacom paneli na dverách vodiča, kde bol ten plošný spoj zaoxidovaný... lebo som pravidelne nechával otvorené dvere na aute, keď som si šiel otvárať garáž, tak mi na ne zrejme trochu napršalo :roll po preletovaní a vyčistení všetko ok... pre chybu na paneli na dverách vodiča mi nefungovalo spolujazdcove okno.

[upravil dne 21/4/14 11:17 od Mathush]

Odesláno

nooooo mam dojem ze jsem take nechal pootevrene okenko a jak prselo tak tam naprselo :( jelikoz bylo pootevrene a jak jsem jej dal nahoru tak uz dolu neslo....

ono totiz neslo uplne krasne dolu nikdy musel jsi vychytat kontakt navickrat a pak slo,ze to nebylo jako u novich aut kdy stisknes a jelo dolu:D

takze jsem usoudil ze to bude stahovacka nebo to muze byt i necim jinym?

zkuit rozdela tlacitko ve dverich jo?

Odesláno

Podla toho na ktorú stranu ti to napršalo, či vodičove alebo spolujazdcove dvere, mne to najskôr začalo tak, že som stlačil tlačítko na stiahnutie okna dolu ale okno sa vytiahlo hore a opačne, takto sa so mnou hádalo až prestalo ísť úplne... rozober a uvidíš, či máš tie plošné spoje pooxidované alebo nie.

Odesláno

madlo, na ktorom je ovládanie sťahovania okien má na dne umelú krytku, pod ňou je šró, ktorý keď uvolníš, madlo pekne vytiahneš celé von. Ale pokial sa s elektrinou nejak nechápete, nechal by som to radšej na nejakého elektrikára, nech ti to skontroluje.

Odesláno

nooo dnes to skusim tak uvidim zda je neco za oxidovane snad to bude jak rikas jen za oxidovane ale pokud nee tak skusim rict kamaradovi elektrikarovi zda by to mohl nejak promerit....

to madlo je behem chvilky venku ze? to drui vlastne jen jeden sroub je tak? pak odelam od tapecu a odpojim konektor

Odesláno

Rozobrať, skontrolovať, prípadne vyčistiť ak tam budú známky oxidácie. Ak sa na to necítiš, radšej to nechaj odborníkovi. Nič viac tu nie je čo poradiť.

Odesláno

Chyba bude v přepinači, buď u spolujezdce nebo u řidiče, nedavno jsem měnil oba u řidiče, napětí prošlo a bylo měřitelné, ale připojenou žarovku misto stahovačky to jedním směrem nerozsvítilo. Na straně spolujezdce je klasický přepínač s plíšky a kontakty, kdežto u řidiče jsou na pravé okno mikrospinače a ty většinou odejdou kvuli vysokým proudům které tam jsou.

Pišu o starém modelu, nikde neuvadíš který model máš;)

[upravil dne 21/4/14 12:52 od Radek Hurvajz]

Odesláno

no u spolujezdce cvaka vypinac vse akorat nejde dolu,zkusim rozebrat a vycisit mozna to bude mit nato vliv,rikal mockrat seme stalo ze okenko(kdyz fungovalo:D) neslo na porve stahnout dolu takze je mozny ze tam bude asi nejakej kontakt spatnej

Odesláno

tak jsem byl rozdelat u ridice to madlo a tam je pouze konektor nic vic? kde mam ten plosny spoj hledat? kdyz jsem cvakal u spolujezdce tak jde slyset ze tam cvaka tak asi stahovacka bude dobra ze?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...