Struk Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Hnedka jak seženu kabel k fotáku tak pošlu fotky Jsem tak nadšený že se asi musím jít zase projet ! Citovat
Struk Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 Sakra prosím poraď mi jak to sem mám dát aby se to zrovna zobrazilo Ještě nejaké fotky mám Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Nepoužívej diakritiku v názvech a budou si ti zobrazovat... Citovat
Struk Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 Tak to mi poraď jak si to udělal Nechci ze sebe tady udělat vola a zkoušet to 10x Citovat
kovy_s Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 stáhnul jsem si tvojí fotku a pak jí sem vložil Citovat
spazi s16 Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Paradni, bila Odkud si ji kupoval a jak na tom je? Sdilim tvoje nadseni nejlepsi verze Citovat
Struk Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 No bílá ještě vypadá v celku dobře řekl bych že líp na ty roky vypadat nemůže ...Jenom dneska sem byl v lakovni a budu si nechávat přelakovávat kapotu , je od tepla motoru takové pupínkatá...Ještě k tomu to nejaký odborník zkoušel vyleštit a na 2 místech barvu proleštil ..Takže vybrousit nalakovat a bude jako nový ! Ještě bych se chtěl zeptat , nevíte chlapi nekdo kde bych sehnal originál přední spoiler ? Asi týden před tím přítelkyně bývalého majitele narazila do uřezané tyčky a prorazila ten originál :/ Citovat
Struk Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 Taky sháním nekoho kdo by mi udělal tu originální nálepky po tych stranách , tady na tom už byla ale musel sem jí dát pryč , byla už taková vybledlá a bůbec mi to k tomu laku nesedělo... Citovat
MilanF1 Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Pěkné, uvnitř to vypadá taky dobře. S tou kapotou jsi mi připomněl mojí 106, koukni se, mám v podpisu odkaz. Ať dělá rallye radost. Citovat
spazi s16 Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Samlepky si budu taky nechat delat ale potrebuju vedet rozmery prosim pokud si je nevyhodil... Citovat
Struk Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 Sakra škoda že sem to nepoměřil , při sundávání se mi úplně poničila že sem ji zmuchlal a hodil do koše Jenže to nemám ještě pořádně rozleštěný tak by tam mohlo být neco vidět , tedka s tím jedu do garáže vyměnit baterku tak se pokusím neco z tych zbytků lepidla vyluštit a určitě dám vědět hnedka jak dojedu...Jestli teda máme na mysli tu stejnou nálepku...MILAN F1 - štve mě ta kapota strašně moc , honem vyřešit důležitější věci a pak zrovna ta lakovna no Nemůžu se dočkat až bude krásně hladká...Normálně sem neměl ani garáž doma ale po koupi tohoto prcka sem si vypůjčil od kolegů celou nevyužitou hasičárnu Citovat
Struk Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 http://www.106rallyeforum.com/forum2008/showthread.php?t=64080 Citovat
LukasGTi Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Tak ti přeju ať ti dělá jenom radost, já jsem si taky svůj sen splnil - VTS 16v Citovat
Struk Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 No já jenom doufám...Zatím je to takové že se snažím všechno pořádně vyčistit , nemám rád když je auto zaprskaný od nejakého prachu ze silnice a taky bych si nejradši do garáže před auto dal rohožku s nejakýma názuvkama ...Momentálně tedka nejsou nejak peníze na nejaké velké úpravy ale budu dělat všechno proto aby se peníze sehnali co nejdřív....Jak už sem říkal přítelkyni , dohle auto zdědí syn až mu bude tak 30 Momentálně dítě ještě nemám Citovat
Struk Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 Sakra pánové ty rozměry z toho nejak nevyčtu..Ale podařilo se mi sehnal firmu co je ochotná mi tu nálepky vyrobit. Takže nová nálepka bude ! Jen nekde sehnat ty rozměry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.