Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konečně sem si udělal radost a koupil si svůj životní SEN s velkým S (PEUGEOT 106 Rally ! )

Recommended Posts

Odesláno

No bílá ještě vypadá v celku dobře :) řekl bych že líp na ty roky vypadat nemůže :)...Jenom dneska sem byl v lakovni a budu si nechávat přelakovávat kapotu , je od tepla motoru takové pupínkatá...Ještě k tomu to nejaký odborník zkoušel vyleštit a na 2 místech barvu proleštil :D..Takže vybrousit nalakovat a bude jako nový ! :)

Ještě bych se chtěl zeptat , nevíte chlapi nekdo kde bych sehnal originál přední spoiler ? Asi týden před tím přítelkyně bývalého majitele narazila do uřezané tyčky a prorazila ten originál :/

Odesláno

Taky sháním nekoho kdo by mi udělal tu originální nálepky po tych stranách , tady na tom už byla ale musel sem jí dát pryč , byla už taková vybledlá a bůbec mi to k tomu laku nesedělo...

Odesláno

Pěkné, uvnitř to vypadá taky dobře. S tou kapotou jsi mi připomněl mojí 106, koukni se, mám v podpisu odkaz.

Ať dělá rallye radost. :papa

Odesláno

Sakra škoda že sem to nepoměřil , při sundávání se mi úplně poničila že sem ji zmuchlal a hodil do koše :( Jenže to nemám ještě pořádně rozleštěný tak by tam mohlo být neco vidět , tedka s tím jedu do garáže vyměnit baterku tak se pokusím neco z tych zbytků lepidla vyluštit a určitě dám vědět hnedka jak dojedu...Jestli teda máme na mysli tu stejnou nálepku...MILAN F1 - štve mě ta kapota strašně moc , honem vyřešit důležitější věci a pak zrovna ta lakovna no :) Nemůžu se dočkat až bude krásně hladká...Normálně sem neměl ani garáž doma ale po koupi tohoto prcka sem si vypůjčil od kolegů celou nevyužitou hasičárnu :D

Odesláno

No já jenom doufám...Zatím je to takové že se snažím všechno pořádně vyčistit , nemám rád když je auto zaprskaný od nejakého prachu ze silnice a taky bych si nejradši do garáže před auto dal rohožku s nejakýma názuvkama :D...Momentálně tedka nejsou nejak peníze na nejaké velké úpravy ale budu dělat všechno proto aby se peníze sehnali co nejdřív....Jak už sem říkal přítelkyni , dohle auto zdědí syn až mu bude tak 30 :D Momentálně dítě ještě nemám :D

Odesláno

Sakra pánové ty rozměry z toho nejak nevyčtu..Ale podařilo se mi sehnal firmu co je ochotná mi tu nálepky vyrobit. :)

Takže nová nálepka bude ! Jen nekde sehnat ty rozměry :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...