Šnigy Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Čus peugoťáci, jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Před pár dny, při cestě z práce, mi asi 300m před barákem auto začalo cukat, jako by nemělo benzín, prostě hrozný škubání. Teď, pokud nastartuju, auto se celé klepe, jako by jelo na tři válce a při sešlápnutí plynu se přidusí. Pokud jsou otáčky kolem 2000/ot.min, tak se všechno jeví OK. Zajímalo by mě, jestli to můžou být svíčky a nebo jestli to může dělat zapalovací rampa(cívky), ten černej plast co je nad svíčkama? Dík za každou radu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Vyměň svíčky, pokud to nepomuže začni přemyšlet o zapujčení rampy na odskoušení [upravil dne 17/4/14 19:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Michal-OL Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Mě toto dělala Vectra a měl jsem totál zaprasenou škrtící klapku. Vyčistil jsem ju a byl klid. Ale asi bych taky začal svíčkama jak píše Radek. [upravil dne 17/4/14 19:57 od Michal-OL] Citovat
Šnigy Odesláno 17. duben 2014 Autor Odesláno 17. duben 2014 OK, dík za rychlé odpovědi. Zkusím teda ty svíce a rovnou se zeptám, jestli tu je nějakej Pežoťák v okolí Příbrami, který by mohl případně zapůjčit tu rampu??? Doufám že byla myšlena ta plastová s cívkama? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Jo byla myšlena přesně ta, jinak od člena Badišak který obchoduje s autodíly je za cca 2500,- kč nová, kdyby bylo potřeba Citovat
krtek 2 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 rampu rozober a omrkni tu mas navod moju staru som tiez tak opravil a mam ju v zalohe pre kazdy pripad nepises aky modelovy rocnik mas tento navod je na stary model Citovat
Šnigy Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 jo tohle tema uz jsem taky našel a dík za radu, asi se o to pokusím, než pořeším jinou. Jinak ročník mám 97 a podle fotky by to měla být ona. Ale jinak stejně nevím, jaké jsou v tich rampách rozdíly??? Citovat
Šnigy Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Tak vyměněna zapalovací rampa a jede opět jako drak. Tak děkuji všem za odpovědi a jsem rád že je zase plně funkční. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.