sajgino Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Zdravím Tak som sa konečne dostal aj k foto Taaaaaaakže predstavujem Vám moje coupatko. Rok výroby: 13.7.2007 Motor: 3.0i 6V ( 2946 cm3 ) 155kW ( 211 hp ) Prevodovka: 6 st. automat Najazdené: 120 000 km Citovat
tommik Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Ahoj... Krásné coupé. Ta černá mu moc sluší! Přeji mnoho pohodových kilometrů Doufám, že se někdy potkáme na srazu... Citovat
sajgino Odesláno 17. duben 2014 Autor Odesláno 17. duben 2014 Vďaka chalani Na zraz by som veľmi rád prišiel no bohužiaľ zatiaľ mi žiadny časovo nevyhovoval Možno sa raz prídem pochváliť Citovat
Přema Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 ...gratulace...krásný vnitřek i z venku...jen škoda že je to benzín...:P:P:P:P:D:papa Citovat
kajvet Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Vitej v klubu . Krásný auto i motor at slouží. Kdo vyzkoušel nechce jinak :-);-) Citovat
Feedo Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Jak 407 kupéčka moc nemusím, tak tohle je parádní. Citovat
Petrikj Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Až na ten automat se mi docela líbí , ba ne, v černé je to krása. Konečně benzín V6 ! Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 ...hodím rukavici......no jezdil sem v 3.0 V6 benzín automat v coupe co je v mojem vlákně to bílé ale teda nevím co na tom benzínu vidíte.......:D:D:D:D:P...zlatá ropa:mrk:roker Citovat
Petrikj Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Tak pocitově díky HDM u automatu, který motoru hodně pomáhá, ta V6 nafta nejede špatně - dojem neustálého zátahu. Ale o nějaké desetinky ve zrychlení tu stejně nejde. I když benzin je rychlejší . Ale v čem vidím zásadní rozdíl zvuk - na volnoběh, když stojím vedle auta...neznatelně ševelí, uvnitř naprosté ticho, u výfuku krásné bublání. Zvuk při akceleraci. Motor je stále hladký, s rostoucími otáčkami hraje, ve vyšší (nad 5tis) přechází v parádní \"kovový ryk\". U nafty V6 nikdy nic takového nedostaneš. Zvuk je pro mě spíš takový mechanický ruch, který se s otáčkami nijak nelepší, jeho hladina jen roste, ale libozvučné to není. Je to takový mechanický klapot ředěný zvukem turbodmychadel. Navíc přeplňovaný motor nebude mít proti atmosféře \"přirozený\" zvuk z výfuku. Ty turba ten proud spalin prostě brzdí a vždy tam dostaneš jen zlomek toho, co vychází z atmosféry. A to zásadní je otáčkový rozsah (omezovač zasahuje někde před 7tis)...ale ten začne dávat smysle až s manuální převodovkou... prostě tě vtáhne do hry. Vždy tam máš ten \"správný\" kvalt a výkon na kole mi neředí automat. Ať už svezu kohokoliv, člověka co se o auta zajímá...či úplného laika. Vždy je ohromen, ne výkonem, ale charakterem motoru. Zvuk této \"pežotí V6\" se nebojím zařadit na samý vrchol posledních V6 atmosfér (záměrně říkám V6, protože BMW dělá řadové a ty jsou zvukem zase trochu jinde ) [upravil dne 18/4/14 09:45 od Petrikj] Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 ...kromě toho otáčkového rozsahu s tebou nebudu bohužel souhlasit....... slyšel si někdy jak se valí spaliny z výfuku za jízdy u 2,7 HDI.... Samo že benzín je na volnoběh tichý ale ta nafta ve V6 je o dost tižší a kultivovanější než třeba 4V 2,0 HDI co sem měl v SW...... Citovat
Petrikj Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Právě, že slyšel...si prohrábni plyn na místě a stoupni k výfuku. Nafta v otáčkách jen utrápení hučí. Benzin prostě hraje a krásně. O tom tu nemusíme polemizovat. Souhlasím s tebou, že kultivovanost V6 HDI je oproti čtyřválci jinde. Ale ve srovnání s atmo V6 benzinem hraje jen druhé housle. Stále tam bude to jemné nýtování a jakési \"chrochtání \". A to je pro mě rušivé, nejsem naftomil. Mám to auto pro radost a jedním z hlavních důvodu volby motoru byl zvuk a kultivovanost. Škoda, že mi nejdou vložit videa z youtube. Ale aby jsme tu nezasekávali vlákno...gratulace k autu, hlavně ať spolehlivě slouží. Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Jak se me P407 vseobecne moc nezamlouvaji tak kupatko je povedene vyvazene proste At slouzi .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.