skuci Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 zdarec lidi, máme v plánu jet skrz celý tento prodloužený víkend do Vrchlabí, respektive Dolní Dvůr. Neznám to tam v okolí až na pár věcí, kde jsem byl a tak otázka na vás... nějaký tip kam by se dalo tento víkend vyrazit dejme tomu + - 20km od Vrchlabí na všechny směry... Díkes Citovat
Stifler Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Zkus mou rodnou Jilemnici (cca 7 km od Vrchlabí), je tam zámek (muzeum), hodně oblíbená Zvědavá ulička, na jejímž rohu je výborná restaurace nebo v okolí třeba ruina Štěpanického hradu, rozhledna na Žalým (Benecko) a určitě bys našel spoustu jiného, stačí se podívat na netu do nějakých turistických průvodců či touto tématikou zaměřených webů. [upravil dne 15.4.2014 18:07 od Stifler] Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 V podstatě zabodneš-li prst do mapy v Tebou vymezeném prostoru, tak nelze udělat chybu. Tip - vyjeď do Strážného a projdi se po červené přes Výrovku na Luční boudu, zpátky můžeš spadnout do Špindlu ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Ahoj, no něco by se u nás našlo. Třeba vejšlap na Žalý s rozlednou, nebo jízdárna s koňmi, Zámek s parkem, Krkonošské muzeum, letiště, vyhlídkové lety nad horama, Labská přehrada, přehrada Les Království u Dvora K.n.L... [upravil dne 15/4/14 18:45 od minimaxa] Citovat
skuci Odesláno 16. duben 2014 Autor Odesláno 16. duben 2014 jj zajímavé tipy, z toho si asi i něco vybereme, pohledáme po netu, když by měl ještě někdo nápad nebraním se mu... Citovat
czer.t Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Janské Lázně, lanovkou na Černou horu, pošlapat nahoře a potom po cestě pěškobusem do Jánek... ..nad dolní stanicí lanovky gáblíček v Zátiší, potom pěšky na Hofmanovy boudy a nazpátek pěšinku lesem... Zaparkuješ na hlídaným parkovišti přímo u dolní stanice lanovky. [upravil dne 16/4/14 13:18 od czer.t] Citovat
skuci Odesláno 16. duben 2014 Autor Odesláno 16. duben 2014 jj Jánský lázně mám prošlápnutý... když jsem tam jezdil do ozdravovny tak jsem k vysílači chodil pravidelně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.