Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím co je to konkrétně za typu ale já osobně tam mám 6x parkovačku ale 2W (normální parkovačka má 5W) a jinak zbytek mám malé skleněnky 1,2W ale co jsem tady četl tak jsou různé přístrojovky kde je to jinak, takže z vlastní zkušenosti bych navrhoval stejný postup jako jsem dělal já, rozebrat, omrknout, složit a zajed koupit a pak rozebrat a vyměnit. Je to u mě otázka rozebrání cca 15minut.

Guest servisman
Odesláno

Nedá mi to ale kdyby jsi pohledal tak najdeš ,ono záleží jaké tam máš budíky ,jsou tam bud velké či malé skleněné .

Odesláno

Je to novy model, LEDky tam urcite nie su, mal som to otvorene, a LEDka by sa nevypalila, a mne jedna nesvieti. Hladal som tu, ne nedari sa mi najst nieco.

Odesláno
To budeš mít podle mě jen bodově podsvícené, klasické žárovky mají větší rozptyl, ale je to samozřejmě věc názoru.

To ma nenapadlo :myslim

Odesláno

406 old. V budíkách T5. Vyměnil jsem je za ledky a svítí to lépe (sytěji).

Mám doma celkem dost T5 ledek navíc. Stačí si vybrat barvu pošlu ti jich kolik si řekneš :).

Odesláno

To jsem přehlíd. V podpisu má oba modely :D.

Nevím jaké budíky mají nové modely, ale narvat tam T10? Přijdou mi dost velké.

Stačí 5šroubků a vím na čem je :).

Odesláno

mám 406 break r.v.2000 new a nedávno jsem to řešil, jsou tam malé skleněné bez patice (z patice se to dá vytáhnout kleštiškama.. s citem ..) 1,2W/12V kupoval jsem Narvy 10ks /60,-Kč vč. DPH Práce : Vyndáš 2 šrouby z rámečku budíků, rámeček odspodu opatrně vypáčíš z větráků, přetáhneš přes zarážky nahoře, vyšroubuješ 4 šroubky co drží budíky, vyklopíš je na volant a můžeš měnit jen se práší :-P . Pro jistotu jsem vyměnil všechny... takže operace i s kafíčkem tak na hoďku.

Odesláno

Vyndej žárovku a změř její patici. Rozměr je podle milimetrů.

EDIT: to je novinka, že rozměr je podle mm že? :D Měl jsem na mysli, že označení patice je podle mm - T5 5mm, T10 10mm

:)

[upravil dne 15/4/14 22:48 od dzavel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...