bubakkaja Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 Ahoj všichni dneska jsem si koupil 307cc 2.0hdi 2006 najeto 140000 po první majitelce za super cenu ale má pár much. Mezi jednu z nich patří že levá tzn. řidičova strana pořád topí.Je na to nějaký jednoduchý postupna opravu nebo je to jako u 407.Na 407 jsem to párkrát dělal a jednou musela palubka ven. Citovat
bubakkaja Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Tak je to jen ojeté kolečko.Objednána repasní sada a snad to bude fungovat. Citovat
Zdenda 307 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Nevim, jestli to je tim, že jsem nešika.... Posílal jsem ti 2x SZ. Napíše mi to, že zpráva byla odeslána, ale v odeslaných jí nevidim, tak nevim, jestli jsi to dostal. Jasem taky čerstvým novým majitelem 307CC (2005). Teda koupil jsem to manželce, ale je mi líto jí mazlíka dát. Je to parádní leštěnka. Dneska jsem ale zjistil, že mi řidičova strana stále topí. Jak jsi zjistil, že je to nějaké to kolečko? Jaké kolečko? Jak se k němu dostanu? Musí palubka ven? Dík za radu. Z. Citovat
Zdenda 307 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Ještě jsem se na to díval. Z boku, kde je spodní krycí panel, kterej kreje výdechfoukání na nohy. Pod nim je přístup k nějakýmu servu. To má při změnách teploty snahu něco dělat, ale přeskakuje to tam na očesanym ozubenym kolu. Takže asi stejnej problém, jako u tebe. Zítra bych to servo sundal. Je tam na dvou torx. šroubech. Uvidim k čemu se dostanu. Předpokládám, že to je to servo, který ovládá ventil vody topení. Zkusim, jestli to kolečko půjde otočit, nebo kouit nové, nebo vyrobit nové. Ta poslední varianta asi bude nejrychlejší. Jenom prosím.... jdu správným směrem? Citovat
Zemla703 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Ja bych rek ze jo jestli ma snahu a neotoci se a je ocesany tak je to jasny otoc s nim klestema a uvidis co to udela ... Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Na ty ozubená kola je dostupná opravná sada, takže až ověříš, že jsou očesané zuby tak to vyřešíš to sadou. Citovat
Zdenda 307 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Dík. Jsou to opravdu jen ty kolečka. Jen marně shánim tu opravnou sadu. Mluvil jsem s nějakym.... jak to říct slušně.... od Domanskýho. Pořád mi cpal něco zasi za 3 tis. a den práce. Tady v jinym vlákně jsem našel, že to stojí od 300 do 500 a práce tak na půl hodinky i s rauchpauzou. Nemáš tip, kde to sehnat? Citovat
koblih69 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Poptej to v jiném Peugeotu, kód je: 1607044080 cena cca 400,- případně je vidím i na Ebay... Citovat
Zdenda 307 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Dík, někde jsem tu už našel číslo dílu a zavolal do pažouta na čerňák. Maji to skladem a cena kolem 450,- Zejtra pro to jede manželka, tak to o víkendu složim. Dík všem!! Citovat
Zdenda 307 Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Tak opraveno. Vše maká, jak má. Dělal jsem to 2x. Zdálo se mi, že to u řidiče pořád nepatrně přitápí. Ale asi to byla jen paranoja. Postupoval jsem podle postupu někde tu napsaného. Nastartovat, do ozubeného kolečka klapky vsadit nové kolečko ze sady, ručně otočit klapku tak, aby foukal studený vzduch, pak na ovladači nastavit Lo, pak nasadit servo s podložkou ze sady a přišroubovat. Sada je pro obě strany, takže kdyby se jednou očesala i druhá strana, tak mam náhradní. Dík za rady Citovat
Lukas.407 Odesláno 11. červen 2021 Odesláno 11. červen 2021 Zdravim, mam ten stejny problem, ocesany kolecko na klapce. Na motorku je OK, ale na klapce ohoblovany jak samice. Z motorku se mi kolecko podarilo stahnout, jde to kolecko sundat i z te klapky? Diky za radu. Provizorne opraveno nalepenim elektrikarske izolacky na ozubene kolecko klapky(tim se vymezila vule mezi koleckama) Citovat
jarokare Odesláno 11. červen 2021 Odesláno 11. červen 2021 Vždycky odejde kolečko na klapce , který nejde sundat , proto se dělá ta opravná sada 307rg, Lukas.407 a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Lukas.407 Odesláno 23. červen 2021 Odesláno 23. červen 2021 Tak jsem to sel rozdelat a nejak mi tam ten motorek nejde s tou redukci nasadit, na ridicove strane... Nedelalo se vice druhu te sady? Mam po faceliftu, dvouzonovou klimu Citovat
jarokare Odesláno 23. červen 2021 Odesláno 23. červen 2021 Ono to jde blbě , musíš to zkoušet , dokud to tam nezapadne , jestli chceš , přijeď na Mělník a já ti to tam cvaknu . Sada byla jenom jedna , akorát ji překódovali , takže měla dvě obj. čísla . Citovat
Lukas.407 Odesláno 23. červen 2021 Odesláno 23. červen 2021 Zkusim. Presel jsem zatim na druhou stranu a ta sla v pohode Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.