Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas, namotnoval som si disky a zistil som ze mi suchaju niekde o podbehy na boku no neviem presne kde, disky maju ET25, ake mm rozsirovacie podlozky a aky typ potrebujem a sktrutky k nim? Nemam s tym ziadne skusenosti. Vdaka. (otazky typu kup ine disky alebo preco mam prave taketo disky si nechajte pre seba)

Odesláno

na 7\" disk u 406 musí mit et 15 , kazdopadne nakup podložek a šroubu to je cca 2000 určitě navrh. ale pro krasu se musí trpet i když alessia nic moc

Odesláno
na 7\" disk u 406 musí mit et 15 , kazdopadne nakup podložek a šroubu to je cca 2000 určitě navrh. ale pro krasu se musí trpet i když alessia nic moc

Podla Slovenskeho Peugeotu by som mal mat na 7\" ET 20

Odesláno

Origo ET u 406 sedan je 20. Když dá 25 mm podložky jak mu radíš, tak to vysune ven o 20 mm oproti sérii a to už je podle mě hodně, podvozek už bude dost trpět. Podle mě vysunout max o 10 mm oproti sérii. tzn když je série ET 20, on má disky ET 25, tak podložky 10, max 15 mm...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mám na breaku 7J16 et 45 dal jsem pod to 20mm podložky... nikde to nedrhne a vypadá to přepychově.. kola jsou jako by tam patřila, téměř zároveň s lemama blatníků,malinko schovany a nemůžu si je vynachválit... takže podle mě by na ET 25 měly 10mm podložky měly bohatě stačit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...