Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kopil jsem 405 1,8 benzin jsem nadmiru spokojen.Divny je ze kazdymu povadne usmev kdyz to neni naftak.Udelal Peugot benzinaky jako nepodarky nebo je neco o cem nevim.Dekuju za Vase nazory.:papa

Odesláno

No to taky, ale francouzský nafty jsou vyhlášený svojí kvalitou (výkon, spotřeba, spolehlivost), zvláš? oblíbený a spolehlivý byly 405 GLD a z dodávek Boxery 2,4D :roker , když přišel TD tak se dojem o spolehlivosti trochu zhoršil, ale pořád to bylo dobrý. No a tak si lidi myslí, že když máš 405 naftu, tak máš sice starej, ale technickej zázrak, kdežto když máš benzín, tak máš obyčejný starý auto. :myslim

A to je vše. :papa

Odesláno

Na 405 1.8 GRL benzín ,kterou jsem měl přes čtyři roky nedám dopustit(najeto asi 70 000km) bez jakýchkoliv poruch.

Za tu dobu jediná porucha byla ztyřelá hadička k podtlaku čidla volnoběhu a klasika jako řemeny,oleje,filtry,brzdové destičky a kontroly náplně klimy.

Proto jsem přešel opět do 406 benzín (nekouřím,chlastám málo a proto státu vrážím peníze prostřednictvím benzínu:roker)

Odesláno
Původně zaslal: grey

Kopil jsem 405 1,8 benzin jsem nadmiru spokojen.Divny je ze kazdymu povadne usmev kdyz to neni naftak.Udelal Peugot benzinaky jako nepodarky nebo je neco o cem nevim.Dekuju za Vase nazory.:papa

\"Páni, ten musí mít lovů když dokáže živit takovou krávu.\" slyším pořád :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...