Darida Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Zdravím! Při couvání s přív.vozíkem jsem si nevypnul parkovací senzory a teď mi po odpojení vozíku a zařazení zpátečky parkovací senzory nejsou aktívní. Po zapnutí tlačítka na aktivaci se mi objeví hláška,že parkovací senzory nemůžou být používaný.Musím s tím do servisu ?Díky za radu. [upravil dne 8/4/14 17:12 od Darida] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 tazne se zasuvkou original ?? pokud jo asistent se mel vypnout ihned po pripojeni voziku takze pokud ted nefunguje bude problem jinde Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Pokud je zásuvka origo, tak nejspíš problém v mikrospínači v zásuvce. Snímá přítomnost zástrčky vozíku. Citovat
Darida Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Zásuvka je origo francouzká,13 pólová.Dokoupil jsem redukci z 13 na 7 pólů.Doposud jsem ji nesundaval a nebyl problém. Teď, když nastal ten problém,tak jsem ji na radu sundal a problém s parkov. čidly je odstraněn.Děkuji za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.