borone Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Dobrý den, mám dotaz...zhruba týden mi blbla páčka blinkru při směru do prava, musel sem s ní trochu zahýbat, až poté se rozblikala, nyní nefunguje páčka co se směrových světel týka vůbec, přepínaní na dálková světla funguje...v jednom servisu si s tím neuměli poradit a poslali mě k Domanskýmu..tam mi řekli že se musí vyměnit celý blok ovládání za cca 9000 Kč...Tak mě zajímá jestli to musím opravdu podstoupit, nebo se to dá vyřešit nějak levněji? Předem děkuji za odpověď a omlouvám se jestli se to tu už někde řešilo, ale nemohl sem to najít... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Ahoj, mělo by se to nechat opravit, ale nevím jak jsi zručný a zkušený. V každém případě musíš nejdříve sundat airbag, volant a celý blok páček. Potom se nechá demontovat páčka a pak se uvidí v čem je příčina problému. Koupě nového COMu je až poslední možnost. Nejschůdnější možnost je sehnat použitý COM na vrakovišti. Ovšem je tam riziko, že nebude úplně v pořádku. [upravil dne 8/4/14 10:16 od HonzaZ] Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Přesně tak, rozebrat a kouknout. Jeslti to bude jen rozpadlý kolíček tak je to řešitelné. Citovat
borone Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Supr, diky za odpověď...jen se ještě zeptám, pokud by šlo o ten kolíček, kde se dá sehnat? Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 No asi tady: ale nějak se mi to nahrnulo a vhledem k tomu, že z toho nic nemám tak mě to brzy přestane bavit :D:D Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Myslím, že pokud špatně spíná, nebude problém v kolíčku ale v kontaktech. Kolíček je pro aretaci páčky v dané poloze. Citovat
borone Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Aha, aretace je právě v pořádku, páčka se vrací normálně, ale nebliká, ani na jednu stranu... takže asi spíš kontakty Citovat
pyrone Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 koblih69, mas dve zvysne? potreboval by som pre p407 a pre citrona c4GP Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Nemám žádné zbylé. Vždycky řeknu sousedovi, dám mu 100,- a ještě s tím běžím jak blb na poštu Takže pokud mě už nevhyodí tak mu řeknu o další ... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 borone, takže opravdu rozebrat a uvidí se Citovat
borone Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Nevim jestli si na to mam troufnout sam, abych neco nesprasil, rozebrani se zda byt celkem slozity...takze pokud by nahodou nekdo vedel o dobrym servisu, nejlepe v okoli Prahy 5, sem s nim...diky Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Myslíš o servise, který ti opraví ty páčky? No tak to dost pochybuju, že někoho najdeš ... Citovat
cvrlo Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 ja som podobný problém riešil na 307, nešlo prepínať na diaľkové svetlá, vymenil som celý plošák z použitého COMu (s rovnakým označením ale bola na ňom odstrihnutá zbernica, takže sa nedal použiť ako celok) a odvtedy to šlape. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 U 407 se snímačem úhlu volantu bych demontáž plošňáku nedoporučoval. Většinou pak už nefunguje snímač úhlu. borone, můžu ti na to mrknout, ale zázraky neumím Citovat
borone Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 HonzaZ: to by bylo super, jde mi o to, aby se na to podíval někdo kdo tomu alespoň trochu rozumí a podíval se jestli je to jen nějaký vadný kontakt, a nebo bude opravdu třeba vyměnit celý ten ovládací blok...mužem se tedy nějak domluvit? Napište mi na borone@seznam.cz kontaktní údaje a já se kdyžtak ozvu...předem děkuji za zájem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.