Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám dotaz...zhruba týden mi blbla páčka blinkru při směru do prava, musel sem s ní trochu zahýbat, až poté se rozblikala, nyní nefunguje páčka co se směrových světel týka vůbec, přepínaní na dálková světla funguje...v jednom servisu si s tím neuměli poradit a poslali mě k Domanskýmu..tam mi řekli že se musí vyměnit celý blok ovládání za cca 9000 Kč...Tak mě zajímá jestli to musím opravdu podstoupit, nebo se to dá vyřešit nějak levněji? Předem děkuji za odpověď a omlouvám se jestli se to tu už někde řešilo, ale nemohl sem to najít...

Odesláno

Ahoj, mělo by se to nechat opravit, ale nevím jak jsi zručný a zkušený. V každém případě musíš nejdříve sundat airbag, volant a celý blok páček. Potom se nechá demontovat páčka a pak se uvidí v čem je příčina problému. Koupě nového COMu je až poslední možnost. Nejschůdnější možnost je sehnat použitý COM na vrakovišti. Ovšem je tam riziko, že nebude úplně v pořádku.

[upravil dne 8/4/14 10:16 od HonzaZ]

Odesláno

Nevim jestli si na to mam troufnout sam, abych neco nesprasil, rozebrani se zda byt celkem slozity...takze pokud by nahodou nekdo vedel o dobrym servisu, nejlepe v okoli Prahy 5, sem s nim...diky

Odesláno

ja som podobný problém riešil na 307, nešlo prepínať na diaľkové svetlá, vymenil som celý plošák z použitého COMu (s rovnakým označením ale bola na ňom odstrihnutá zbernica, takže sa nedal použiť ako celok) a odvtedy to šlape.

Odesláno

U 407 se snímačem úhlu volantu bych demontáž plošňáku nedoporučoval. Většinou pak už nefunguje snímač úhlu.

borone, můžu ti na to mrknout, ale zázraky neumím

Odesláno

HonzaZ: to by bylo super, jde mi o to, aby se na to podíval někdo kdo tomu alespoň trochu rozumí a podíval se jestli je to jen nějaký vadný kontakt, a nebo bude opravdu třeba vyměnit celý ten ovládací blok...mužem se tedy nějak domluvit? Napište mi na borone@seznam.cz kontaktní údaje a já se kdyžtak ozvu...předem děkuji za zájem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...