Kasi Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Poté, co mi někdo na zahradě u baráku vykradl karavan jsem se rozhodl, že do něj pořídím alarm. Nejprve jsem myslel, že bych koupil jen nějaký obyčejný, např. jak mám v 405, který při otevření dveří nebo po zjištění pohybu ultrazvukovými senzory spustí sirénu, ale teď jsem na aukru narazil na alarm, který disponuje i funkcí GPS a dá se zapnout i přes mobil apod... Např zde: http://aukro.cz/auto-alarm-gps-gsm-lokator-tracker-sms-gprs-znacka-i4121654290.html. Nemáte někdo s takovýmto čínským alarmem zkušenosti? Případně nemontuje tu někdo alarmy do aut? Díky za rady Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Má to cenu? GPS signál lze dneska zarušit rušičkou za pár dolarů z ebaye Citovat
Kasi Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Tak nepředpokládám, že nějaký vocas, co si leze do karavanu pro autoradio a digitalni hodiny jí bude mít. Nejde mi o to, abych mohl karavan sledovat kde je, pochybuju, že by mi ho někdo ze zahrady odtáhl, parkuju před ním auto, tak to je téměř vyloučené, ale o to, že když do něj zas někdo poleze, alarm mi napíše sms a já tam můžu přijet. Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 alarm s GSM určitě Záleží kolik do toho chceš zainvestovat... pokud nějak neřešíš rozpočet, podívej se na Jablotron... Citovat
Kasi Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Jablotron bych rád, ten mám i v té 405, ale co jsem tak rychle koukal, ceny jsou kolem 7000-8000 Kč a to už je zbytečně moc, proto se ptám na nějakou tu čínu, jestli to v rámci možností funguje, nebo je to zbytečně ztracenej čas za montáž a pak to akorát žere baterku... Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Mrkni sem: http://www.ebay.com/itm/Spy-Car-Vehicle-Realtime-GPS-GSM-GPRS-S-MS-Tracker-Tracking-System-Device-tk103-/201066109397?pt=US_Tracking_Devices&hash=item2ed07959d5 cena je cca 700,- pokud ti napaří DPH tak nax 850,- Konec konců když se podíváš na podmínky tak to kupuje tamtéž jen si na tom 110% přidá +ještě k ceně na Aukru zaplatíš DPH Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 predpokladam ze je potreba mit aktivni internet ?? nebo staci jen SMS Citovat
Kasi Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Ta cena na ebay je parádní, ale teď jsem zjistil, že to nemá ultrazvukové senzory, ale jen otřesové čidlo a to by asi v zaparkovaném karavanu nebylo úplně spolehlivé, tak ještě někde kouknu po alarmu s ultrazvukem a GSM Citovat
Edison Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Podotýkám, že pro tyto účely bych se taky zajímal o provozní podmínky. Přecijen elektronika v mrazech může selhávat. Proto bych se zajímal o něco, co má napsáno aspoň -20st.C. My ve firmě musíme montovat zařízení do -35st.C. A mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že už při -10st.C nám jeden z typů modemů a některá další elektronika uměla selhávat. Rovněž kondenzace vlhkosti na tištěných spojích může být problém. A číňan tišťáky zrovna dvakrát nelakuje... Takže obecně... fakt na provozní podmínky u elektroniky pozor. Citovat
koblih69 Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Já tuhle zkušenost nemám. Děláme docela Rusko a problém je se startem třeba v -30, ale jakmile se to nahodí a po nějaké době stabilizuje tak nebývá problém. Tedy myšleno s trvalým provozem. Dělali jsme i nějaké mrazové testy a pod. a ve chvíli kdy už to jede tak to nezlobí, když to máš v mrazu zapnout tak problém jsou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.