Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcel by som vas poziadat o radu ohladne budikov v P607. Mam taky problem, ze mi budiky svietia strasne zle. Cela lava strana od otackometra mi skoro vobec nesvieti a nevidim ani rucicku v akej je polohe. (Inak rucicky nevidim ked je tma ani na jednom budiku v akej je polohe) Vymenil som aj ziarovky vsetky za uplne nove a detto. Taktioez som svietivost budikov nastavil na max a stale ten isty efekt. Nemali ste niekto s tym problem, alebo neviete niekto poradit? Uz som zufaly a premyslal som o kompletnej vymene budikov, len zas mam obavu aby ich auto prijalo. Dakujem za kazdy poostreh a radu.

Odesláno

Ahoj niekedy odíde aj elektronika/integrovaný obvod na osvetlenie/ dnu na plošnom spoji, ak si vymenil žiarovky treba skúsiť z niekým si vymeniť či to pôjde, je to rýchle prehodenie...

Treba len aby boli podobné... pokiaľ je automat má ešte malý Display medzi budíkmi ...

Odesláno

Dakujem za odpoved, ja som uz nasiel na bazare aj nove budiky z P607 automat ako mam ja,. Len mam obavu ci to nebude vadit, ze je je to z druheho auta. Nema to nejake prepojenie s elektronikou auta? Myslim nejake udaje a pod.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Uz ked ste pri tych budikoch.. Svagor si kupil P607 2.7 Automat a ked je vonku teplejsie, tak nevidi medzi budikmi na displeji co ma prave zaradene.. Neriesil to uz niekto??

• O 8 let později...
Odesláno

Zdravím. S autem jezdím málo, ale neustále a poměrně často mi odcházení malé celoskleněné žárovky podsvícení a kontrolek v budíkách. Kdysi jsem dal shodnou za to co tam bylo, tj. 1,2 W. Pak už jsem to nezkoumal a dával při výměně ostaních vždy 1,2 W. Dnes opět, ale všiml jsem si, že některé další, i když ještě svítí, jsou zevnitř očouzené do černa. Jaké tam správně patří žárovky, ty 1,2 W, anebo ještě dělají 1,5 W. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...