ChouLu Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tak se mi dnes při dost vysoké rychlosti na okresce povedlo vymést snad největší díru v republice a momentálně je něco špatně... když zatočím volantem, tak vrže v uložení tlumiče Kde mám hledat chybu? Pružina je OK... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Je to skutečně horní uložení? To rameno by to mohlo být, že poté tlumič s pružinou jdou šikmo k hornímu uložení. A co pneumatika? Neudělal jsi i disk, když to byla velká díra? Já na kanálu udělal pneumatiku, disk se lehce odštípl a to bylo na první pohled všechno ... pak se zjistilo, že povyjela poloosa a tekl mi převodový olej až jsem byl na suchu. Citovat
čarokněžník Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 kamo to stim nespekuluj normalka to sundej a uvidis mozna bude stacit promazat a mozna je lozisko uz pos smrti bez rozborky to vedet nebudes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.