Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem prosím o radu měnil jsem pal. filtr a na dně nádoby na filtr jsem našel asi 3 špony kamarád mi říkal že odcházejí vstřiky je to pravda nebo co dík za info

Odesláno

Se vstřiky to nemá co dělat, ty špony jistě nejsou ze vstřiků. Nevím co máš za systém jeslti s čerpadlem v nádrží nebo ne. Pokud s čerpadlem v nádrži (můžeme ověřit přes VIN) tak budou ty špony asi z toho čerpadla. Pokud ne tak to bude asi vysokotlaké čerpadlo. Se vstřiky to souvisí jen tak, že dřív nebo později ty špony ucpou vstřiky.

Odesláno

Jako jaká rada? Jiná než jsem napsal? Mám zopakovat, že je to vada buď čerpadla v nádrži nebo C.R. čerpadla? A že pokud nedáš VIN tak nevím jeslti čerpadlo v nádrži máš?

Odesláno

Hm Siemens bez čerpadla v nádrži... teoreticky se stává, že si to tam někdy naleješ při čerpání. Pokud ne tak je to bohužel problém V.T. čerpadla. Pokud auto jinak funguje, nepadá do nouzáku tak pečlivě vypusť a vytři těleso palivového filtru, den nový filtr a za pár týdnů můžeš kouknout jeslti je to tam zpátky. Pokud to nemá jiné projevy tak nemá smysl měnit V.T. čerpadlo, proplachovat nádrž a pod.

Odesláno

auto jede normálně do nouzáku mě ještě nikdy nespadlo co ho mám 7 let a najeto 80 tis.km zítra koupím filtr a vyměním akorát se občas rozsvítí hláška voda v pal. filtru

Odesláno

Špony ve filtru pocházející z čerpadla musely projít přes vstřiky. V takovém případě pak bude na výměnu všechno, pokud je to fakt z čerpadla...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...