Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ajajaj koukám bez map senzorů a elektroventilů na Wastegate a TGV.

To bude možná trochu problém ne?

Sem zvědavej jak bude vypadat po posilovací kůře zatim je to šílený :D

jinak ale všchna čest že ste ho vůbec sehnali

Odesláno

slint slint, mit tak jeden takovej v garazi na mazleni...... :aut

MAPy, ovladani turba a ostatni pikatchovinky, vzhledem k tomu ze chteji 400semiku by byly stejne naprd, takze je ani nepotrebujou

EVO500: cim to vsecko budete ridit? Emerald? Nebo neco podobnyho? Kazdopadne jsem zvedavej na fotku po zime :)

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Ajajaj koukám bez map senzorů a elektroventilů na Wastegate a TGV.

To bude možná trochu problém ne?

Sem zvědavej jak bude vypadat po posilovací kůře zatim je to šílený :D

jinak ale všchna čest že ste ho vůbec sehnali

Ne,ne.....veskere elektro,hadice,chladice atd. jsou hozene na jedne hromade o kousek dal ;)

Jinak asi to nekteri z vas neprekousnou,ale tenhle motor se vice jak ROK !!!! valel na zemi v garazi u jednoho chlapika,ktery nebyl schopen zprovoznit rozbytou oprevodovku......nakonec to rozprodal na dily :super

Odesláno
Původně zaslal: voštík

slint slint, mit tak jeden takovej v garazi na mazleni...... :aut

MAPy, ovladani turba a ostatni pikatchovinky, vzhledem k tomu ze chteji 400semiku by byly stejne naprd, takze je ani nepotrebujou

EVO500: cim to vsecko budete ridit? Emerald? Nebo neco podobnyho? Kazdopadne jsem zvedavej na fotku po zime :)

Vsechno je zatim v rovine teorie,ale vypada to na ponechani seriove ECU,ke ktere pouzijeme nejaky Piggy-Back ECU na odladeni palivovych map a predstihu......bych to videl na E-Mangae od Greddyho.

Co se tyce regulace tlaku,tak mam velmi dobre zkusenosti s Apexi AVCR ,takze mozna tenhle.....bude zalezet na financich.

Odesláno
Původně zaslal: EVO500

Vsechno je zatim v rovine teorie,ale vypada to na ponechani seriove ECU,ke ktere pouzijeme nejaky Piggy-Back ECU na odladeni palivovych map a predstihu......bych to videl na E-Mangae od Greddyho.

Co se tyce regulace tlaku,tak mam velmi dobre zkusenosti s Apexi AVCR ,takze mozna tenhle.....bude zalezet na financich.

Hmmm Boostcontroler sem viděl od greddy docela schopnej nebo Apexi maj taky good. Přemejšlel sem o tom samym. :roker

Odesláno

Jinak sem se dneska rozhodnul. Od Greddy sem našel krásnej chladič takže budu předělávat chlazení na vzduch/vzduch

Klid ono mě to zase přejde protože budu muset vyřešit oběh vody :D

Odesláno

Jinak asi to nekteri z vas neprekousnou,ale tenhle motor se vice jak ROK !!!! valel na zemi v garazi u jednoho chlapika,ktery nebyl schopen zprovoznit rozbytou oprevodovku......nakonec to rozprodal na dily :super

:super a nahodou chladic u toho nemel? Nemohl bys mi prosim dat kontakt?

Odesláno

Taky sem na to myslel ale když sem neozval myslel sem že už to máš zalepený :cool:

Odesláno

vzhledem k tomu ze je ze me opet student, mam jeden (maximalne!) volny den v tydnu a dalsi starosti okolo, mam dojem, z etohle auto zrezavi a rozpadne se na malou dirku v chladici :( Neeeeeee snad to v nedeli pokutim u Oddieho :myslim:aut

Odesláno

Jaky chladic mas na mysli? Vzal jsem mu oba dva ;)

Zustala mu kastle + vadna prevodovka......prodava to za 20Tisic i s papirama...je to v dobrem stavu,kuze,klima a vsechny ty kraviny,ktere tam davali. Myslim si,ze za ty prachy je to parada.....jsou tam nove brzdy,spojka atd......kdyz budete mit nekdo zajem dam kontakt.

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Jinak sem se dneska rozhodnul. Od Greddy sem našel krásnej chladič takže budu předělávat chlazení na vzduch/vzduch

Klid ono mě to zase přejde protože budu muset vyřešit oběh vody :D

Intercooler Air/Air je velmi dobry a oproti Air/water je narust vykonu opravdu citelny......delal jsem tuhle upravu na Celice a pred 14 dnama jsem tosame udelal na Fiatu Uno......mimochodem na tomhle voze byl narust vykonu tak obrovsky,ze jsem z toho byl vazne v prd....

Jinak ten IC od Greddy bych asi nezvolil,protoze je fakt moc drahy......kdyz si sezenes nejaky neznackovy IC stejnych parametru,tak zaplatis polovinu,za tutez sluzbu.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

DjBoom: jak sem sliboval, našel sem ten trik na ten high boost u té 205ky za 300tis.

Ten trik se menuje Haltech http://www.haltech.com.au/, je to programovatelný ECU, nenašel sem ale cenu.

Samozřejmě nestačí jen todle, ale je to dobrej začátek :mrk

HALTECH je solidni system v cene okolo 30-40T dle modelu.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

DjBoom: jak sem sliboval, našel sem ten trik na ten high boost u té 205ky za 300tis.

Ten trik se menuje Haltech http://www.haltech.com.au/, je to programovatelný ECU, nenašel sem ale cenu.

Samozřejmě nestačí jen todle, ale je to dobrej začátek :mrk

Jseš zlato :D

Moc tomu ještě nerozumim ale koukám že u nás nemaj zastoupení to je dobrá šance:mrk

Rozhodně maj zajímavý produkty jen holt ty ceny vědět jestli je to alespoň trochu dostupný :myslim:roker

Odesláno

Nejblíž je prodává Max Motorsport v Bratislavě a ceny sou od 22tis. do 40tis.

Třeba sada za 30 obsahuje ECU, čidlo pozice škrtící klapky, čidlo teploty vzduchu, čidlo teploty chl. kap., pojistkovou škříňku, disk s programem, kabel k PC, kabeláž

Pak je tam plno doplňků.

Vypadá to jako hodně zajímavá věc, ta cena není hrozná :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...