Fusion Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 205 3.0 http://www.izlasci.net/inc/img.php?id=639&parent=101 Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Fusion 205 3.0 http://www.izlasci.net/inc/img.php?id=639&parent=101 Hustý \"Malej\" šnek se tam válí Citovat
EVO500 Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Tak vzacnej kousek jmenem T-16 je uz doma Behem zimy na nem provedeme kompletni prestavbu. Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Ajajaj koukám bez map senzorů a elektroventilů na Wastegate a TGV. To bude možná trochu problém ne? Sem zvědavej jak bude vypadat po posilovací kůře zatim je to šílený jinak ale všchna čest že ste ho vůbec sehnali Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 slint slint, mit tak jeden takovej v garazi na mazleni...... MAPy, ovladani turba a ostatni pikatchovinky, vzhledem k tomu ze chteji 400semiku by byly stejne naprd, takze je ani nepotrebujou EVO500: cim to vsecko budete ridit? Emerald? Nebo neco podobnyho? Kazdopadne jsem zvedavej na fotku po zime Citovat
EVO500 Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Ajajaj koukám bez map senzorů a elektroventilů na Wastegate a TGV. To bude možná trochu problém ne? Sem zvědavej jak bude vypadat po posilovací kůře zatim je to šílený jinak ale všchna čest že ste ho vůbec sehnali Ne,ne.....veskere elektro,hadice,chladice atd. jsou hozene na jedne hromade o kousek dal Jinak asi to nekteri z vas neprekousnou,ale tenhle motor se vice jak ROK !!!! valel na zemi v garazi u jednoho chlapika,ktery nebyl schopen zprovoznit rozbytou oprevodovku......nakonec to rozprodal na dily Citovat
EVO500 Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: voštík slint slint, mit tak jeden takovej v garazi na mazleni...... MAPy, ovladani turba a ostatni pikatchovinky, vzhledem k tomu ze chteji 400semiku by byly stejne naprd, takze je ani nepotrebujou EVO500: cim to vsecko budete ridit? Emerald? Nebo neco podobnyho? Kazdopadne jsem zvedavej na fotku po zime Vsechno je zatim v rovine teorie,ale vypada to na ponechani seriove ECU,ke ktere pouzijeme nejaky Piggy-Back ECU na odladeni palivovych map a predstihu......bych to videl na E-Mangae od Greddyho. Co se tyce regulace tlaku,tak mam velmi dobre zkusenosti s Apexi AVCR ,takze mozna tenhle.....bude zalezet na financich. Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: EVO500 Vsechno je zatim v rovine teorie,ale vypada to na ponechani seriove ECU,ke ktere pouzijeme nejaky Piggy-Back ECU na odladeni palivovych map a predstihu......bych to videl na E-Mangae od Greddyho. Co se tyce regulace tlaku,tak mam velmi dobre zkusenosti s Apexi AVCR ,takze mozna tenhle.....bude zalezet na financich. Hmmm Boostcontroler sem viděl od greddy docela schopnej nebo Apexi maj taky good. Přemejšlel sem o tom samym. Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Jinak sem se dneska rozhodnul. Od Greddy sem našel krásnej chladič takže budu předělávat chlazení na vzduch/vzduch Klid ono mě to zase přejde protože budu muset vyřešit oběh vody Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: EVO500 Jinak asi to nekteri z vas neprekousnou,ale tenhle motor se vice jak ROK !!!! valel na zemi v garazi u jednoho chlapika,ktery nebyl schopen zprovoznit rozbytou oprevodovku......nakonec to rozprodal na dily a nahodou chladic u toho nemel? Nemohl bys mi prosim dat kontakt? Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: voštík a nahodou chladic u toho nemel? Nemohl bys mi prosim dat kontakt? Taky sem na to myslel ale když sem neozval myslel sem že už to máš zalepený Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 vzhledem k tomu ze je ze me opet student, mam jeden (maximalne!) volny den v tydnu a dalsi starosti okolo, mam dojem, z etohle auto zrezavi a rozpadne se na malou dirku v chladici Neeeeeee snad to v nedeli pokutim u Oddieho Citovat
EVO500 Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: EVO500 Jinak asi to nekteri z vas neprekousnou,ale tenhle motor se vice jak ROK !!!! valel na zemi v garazi u jednoho chlapika,ktery nebyl schopen zprovoznit rozbytou oprevodovku......nakonec to rozprodal na dily a nahodou chladic u toho nemel? Nemohl bys mi prosim dat kontakt? Jaky chladic mas na mysli? Vzal jsem mu oba dva Zustala mu kastle + vadna prevodovka......prodava to za 20Tisic i s papirama...je to v dobrem stavu,kuze,klima a vsechny ty kraviny,ktere tam davali. Myslim si,ze za ty prachy je to parada.....jsou tam nove brzdy,spojka atd......kdyz budete mit nekdo zajem dam kontakt. Citovat
EVO500 Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Jinak sem se dneska rozhodnul. Od Greddy sem našel krásnej chladič takže budu předělávat chlazení na vzduch/vzduch Klid ono mě to zase přejde protože budu muset vyřešit oběh vody Intercooler Air/Air je velmi dobry a oproti Air/water je narust vykonu opravdu citelny......delal jsem tuhle upravu na Celice a pred 14 dnama jsem tosame udelal na Fiatu Uno......mimochodem na tomhle voze byl narust vykonu tak obrovsky,ze jsem z toho byl vazne v prd.... Jinak ten IC od Greddy bych asi nezvolil,protoze je fakt moc drahy......kdyz si sezenes nejaky neznackovy IC stejnych parametru,tak zaplatis polovinu,za tutez sluzbu. Citovat
Fusion Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 DjBoom: jak sem sliboval, našel sem ten trik na ten high boost u té 205ky za 300tis. Ten trik se menuje Haltech http://www.haltech.com.au/, je to programovatelný ECU, nenašel sem ale cenu. Samozřejmě nestačí jen todle, ale je to dobrej začátek Citovat
EVO500 Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Fusion DjBoom: jak sem sliboval, našel sem ten trik na ten high boost u té 205ky za 300tis. Ten trik se menuje Haltech http://www.haltech.com.au/, je to programovatelný ECU, nenašel sem ale cenu. Samozřejmě nestačí jen todle, ale je to dobrej začátek HALTECH je solidni system v cene okolo 30-40T dle modelu. Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Fusion DjBoom: jak sem sliboval, našel sem ten trik na ten high boost u té 205ky za 300tis. Ten trik se menuje Haltech http://www.haltech.com.au/, je to programovatelný ECU, nenašel sem ale cenu. Samozřejmě nestačí jen todle, ale je to dobrej začátek Jseš zlato Moc tomu ještě nerozumim ale koukám že u nás nemaj zastoupení to je dobrá šance:mrk Rozhodně maj zajímavý produkty jen holt ty ceny vědět jestli je to alespoň trochu dostupný Citovat
Fusion Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Nejblíž je prodává Max Motorsport v Bratislavě a ceny sou od 22tis. do 40tis. Třeba sada za 30 obsahuje ECU, čidlo pozice škrtící klapky, čidlo teploty vzduchu, čidlo teploty chl. kap., pojistkovou škříňku, disk s programem, kabel k PC, kabeláž Pak je tam plno doplňků. Vypadá to jako hodně zajímavá věc, ta cena není hrozná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.