Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters po Xté, ale vlastně i poprvé 3.5.2014

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

mam no, uz jsem si i clapsky odplivnul a mam prijemnych 39,7............... :(

Guest Scratch
Odesláno

za dnesek, kdy jsem mel v poledne 38,5 jsem se rozhodl navstivit lekare....... tam uz jsem mel 38,8 a ted lezim a jsem po dvou ochlazovacich sprchach a mam 39,7......pokud to stoupne, tak pojedu na ambulanci...... spis je mi divny, ze mam takovou horecku a je mi zima jako svine a lezim pod dvema perinama :D

Guest minimaxa
Odesláno

hlavně hodně pít, nejlíp vodu a trochu soli, tělo rychle při horečce ztrácí minerály a pak kolabuje - domácí zkušenosti, skončili jsme na chladících kapačkách ;)

Guest Scratch
Odesláno

ziju, noc jsem skoro probdel, ale prekvapive se mi spat nechce ani ted.....teplota klesla na 37 a celkove uz je mi lepe :)

Guest minimaxa
Odesláno

kup si Vincentku. je to dobrý po horečkách, budeš rychleji fit.

Odesláno

tě pěkně pročistí..... už naše babičky věděly, že horečka se nejlépe srazí pěkně klystýrem..... Vyženeš všechny nezdravé bakterie ze střev ven do hajzlu :D

Guest minimaxa
Odesláno

Když už se Jiříku nudíš doma na nemocenský, tak mi prosím spočítej, kolik vás/nás teda bude, abych koupil dostatečně veliké prase. :papa

Odesláno

Scratchi, jak je to co se kapacity týče?

Já sem se sice přihlašovala, ale už nevim jestli se dostala informace o Přírustkovi, že by taky jel a Ondra nakonec taky může, tak že by se taky připojil...

Guest minimaxa
Odesláno

Adélka

Valerie

Scratch

Minimaxa

Punkac + Lenka ... nespí

Hurvajz

StibTo

Radka S.

ChouLu

Moby89 ?

Jimmy ?

Goldinka

Přírůstek

Ondra

.

.

.

[upravil dne 25/4/14 13:30 od minimaxa]

Guest minimaxa
Odesláno

Mohu vzít opravdu VELKÉ Áčko pro 3-4 lidi, pokud by někomu nevadilo spaní ve stanu...

Odesláno

Určitě přijedu, jak jsem avizoval ve dvou (mich mit Lenka), ale bohužel jen na chvilku - tak kolem osmé večer bychom tam mohli být.... Miníku, prosím o dva fláky větší krkovice (ostatní prosím nesežrat!).... Ráno v 6 musím být zase v práci. Nikdo si se mnou nechtěl prohodit šichtu, teď jsem se dozvěděl, že kolega, co chtěl, si naplánoval zabíjačku, ale prej mi za nepříjemnosti dovalí alespoň tlačenku

Odesláno

Tak ja myslim že ty si to ještě ošefuješ aby jsi mohl zůstat;) Jinak kolega bude nakonec misto toho prasátka:D:D

Copak o to, ve stanu by mi spaní nevadilo, ale nevím jestli totéž muže říct pulka vesnice :D:D:D

[upravil dne 25/4/14 14:23 od Radek Hurvajz]

Guest minimaxa
Odesláno

Narveme ti do huby dusítko z jazzový trubky a jako budíček nám zatroubíš Růžové květy :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...