Gabriel 307 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Schreeku,ty tam nemáš chránič na sedák? (myslím zadní sedadlo v autě) já si ho koupil a to nemám kůži Citovat
Schreek Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Mám to tam už rok a sedadlu to nijak neubližuje, jak by taky mohlo? [upravil dne 27/3/14 06:12 od Schreek] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 No podle fotky máš kategorii 9-36 kg (aktuálně ji mám taky)tak to ji tam ještě nějaký ten \"pátek\" budeš mít a když vyroste Sofie a bude těžší budeš možná zbytečně riskovat,že ti konstrukce Isofixu poškodí sedák nebo že se ti tam promáčkne,nedejbože prodře kůže:bojim Ja jsem dal pod CYBEX podložku pod dětskou autosedačku mám tuhle http://www.aaahracky.cz/doplnky/4090-podlozka-pod-detskou-autosedacku-tidy-fred.html je to 8mm silná podložka myslím,že za to riziko poškození sedáku v autě těch pár stovek stojí.Dělají se i na celou sedačku včetně opěradla ale to mi přijde zbytečný.Příští měsíc budu kupovat druhou CYBEX (15-36kg)tak to budu kupovat i pod druhou autosedačku. [upravil dne 27/3/14 09:13 od Gabriel 307] Citovat
Schreek Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Děkuji za tip, ale nevěřím, že přítomnost autosedačky by sedadlo zatížila víc než jeho běžné používání dospělou osobou, zatím nic takového neplánuju, možná na to časem přijdu Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Mají všechny 407ky isofix nebo jakpak poznam,že ho tam mám? já tam nějak nic nevidim,ale možná jen nevím co přesně a kde mám hledat :-) Citovat
Schreek Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Myslím, že mají všechny, hledej výš, není to v sedáku, ale spíše v opěradle... Citovat
vosak2004 Odesláno 28. březen 2014 Autor Odesláno 28. březen 2014 Mají všechny 407ky isofix nebo jakpak poznam,že ho tam mám? já tam nějak nic nevidim,ale možná jen nevím co přesně a kde mám hledat :-) Strč prsty do míst na fotce a na konstrukci ho nahmatáš. A po přizvednutí části sedadla i uvidíš. Ale trochu se budeš muset ohnout:) Citovat
vosak2004 Odesláno 28. březen 2014 Autor Odesláno 28. březen 2014 A ještě Díky za fotky, máš tu sedačku taky přizvedlou. Stejně jsme to měli při zkoušení v obchodě a vyhodnotili jsme to s prodavačem jako nevhodné. Ta sedačka by měla sedět na spodní části sedadla celou plochou. Podle fotek spodek autosedačky přichází do kontaktu se sedadlem tak z 5O%, pouze přední částí. No snad nějakou vyberu. A ještě jednou díky za pomoc. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Caudy. Mám v merku taky jednu sedačku ale bojím se stejného problému jako popisuje Vosak. Sedačka bude z víc jak poloviny ve vzduchu. Tohle se Frantíkům moc nepovedlo. Plánuji tuto sedačku co je na foto(béžová): http://www.dreambaby.cz/cestovani-autosedacky-c3725/autosedacka-caretero-diablofix-s-isofix-beige-2015-bezova-i40788/ Citovat
Lada78 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Kdyz jsem kupoval sedacku pro prcka,mel jsem zajimavej rozhovor s nekolika prodejci a z 80% nedoporucujou sedacky s uchycenim ISO. ISO je dobry v tom, ze se nemrska jako normalni sedacka na pasu, bohuzel jeji nevyhoda je prave v jejim pevnem uchyceni k autu kdy pri narazu se veskera kineticka energie presune jen na dite upnuty v pasech oproti klasicky sedacce, ktera spoustu energie pojme diky uchyceni pasem. Koupil jsem tedy poradnou sedacku s usakem bez ISO. Pod sedackou mam deku aby se neobtiskla do sedaku a tu mam poradne zatahnutou pasem. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Já chci každopádně s ISOfixem... Už teď mám plné zuby pásání vajíčka. Pod sedák taky něco umístím a koupim vložky do opěráků (průchodky) jelikož nechci mít rozedřenou kůži spíš mi šlo o to dosednutí autosedačky do sedáku auta. Ale jak tak čtu i ve vlákně 607 tak je to u těhle aut normální. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Nemají náhodou ty isofix držáky na sedačce nějaké tlumiče nárazu? Citovat
chuck11 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Jaké máte ty podložky pod sedačkou odkaz co tu dával Gabriel 307 je nefunkční Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 (upraveno) minule jsem kupoval jednu(další-jelikož mám dva kluky a dvě sedačky) v Lidlu - byla - je dobrá,dost pevná odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 19. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
chuck11 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 to je pěkné, ale stále nevidím jak vypadá Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 zitra hodím foto. . . (když nezapomenu po noční ráno vyfotit) odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 (upraveno) tak ráno když jsem přijel tak byla ještě tma,ale šel jsem s prckem do školky a pak jsem se vrátil k autu vyfotit ty podložky tady je slíbené foto edit: jen si vybrat https://www.malvik.cz/Vyrobce/Diono-Sunshine-Kids/Doplnky-autosedacky/ http://www.zbozi.cz/vyrobek/diono-chranic-autosedadla-super-mat-deluxe/ http://www.zbozi.cz/vyrobek/diono-chranic-autosedadla-super-mat-40500/ tu co mám(Sunshine Kids),tak ta se už neprodává Upraveno 20. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
chuck11 Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 Ta druhá respektive poslední obr. je značka z Lidlu ne? Jsem si nikdy nevšiml, že by nabízely tyhle ochrany sedaček (orientační cenu si nepamatuješ-jaká je kvalitně ve srovnání s tou první) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 (upraveno) jj ta druhá je z Lidlu myslím,že cena byla do 250,-Kč byla o dost levnějsí než ta Sunshine Kids edit: myslím,že kvalitou je na tom ta z Lidlu dobře vůbec bych se toho nebál odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 20. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.