Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No podle fotky máš kategorii 9-36 kg (aktuálně ji mám taky)tak to ji tam ještě nějaký ten \"pátek\" budeš mít a když vyroste Sofie a bude těžší budeš možná zbytečně riskovat,že ti konstrukce Isofixu poškodí sedák :myslim nebo že se ti tam promáčkne,nedejbože prodře kůže:bojim

Ja jsem dal pod CYBEX podložku pod dětskou autosedačku mám tuhle http://www.aaahracky.cz/doplnky/4090-podlozka-pod-detskou-autosedacku-tidy-fred.html je to 8mm silná podložka myslím,že za to riziko poškození sedáku v autě těch pár stovek stojí.Dělají se i na celou sedačku včetně opěradla ale to mi přijde zbytečný.Příští měsíc budu kupovat druhou CYBEX (15-36kg)tak to budu kupovat i pod druhou autosedačku. ;)

[upravil dne 27/3/14 09:13 od Gabriel 307]

Odesláno

Děkuji za tip, ale nevěřím, že přítomnost autosedačky by sedadlo zatížila víc než jeho běžné používání dospělou osobou, zatím nic takového neplánuju, možná na to časem přijdu ;)

Odesláno

Mají všechny 407ky isofix nebo jakpak poznam,že ho tam mám? já tam nějak nic nevidim,ale možná jen nevím co přesně a kde mám hledat :-)

Odesláno
Mají všechny 407ky isofix nebo jakpak poznam,že ho tam mám? já tam nějak nic nevidim,ale možná jen nevím co přesně a kde mám hledat :-)

Strč prsty do míst na fotce a na konstrukci ho nahmatáš. A po přizvednutí části sedadla i uvidíš. Ale trochu se budeš muset ohnout:)

post-53133-14109636566256_thumb.jpg

Odesláno
A ještě

Díky za fotky, máš tu sedačku taky přizvedlou. Stejně jsme to měli při zkoušení v obchodě a vyhodnotili jsme to s prodavačem jako nevhodné. Ta sedačka by měla sedět na spodní části sedadla celou plochou. Podle fotek spodek autosedačky přichází do kontaktu se sedadlem tak z 5O%, pouze přední částí. No snad nějakou vyberu. A ještě jednou díky za pomoc.

• O 1 rok později...
Odesláno

Kdyz jsem kupoval sedacku pro prcka,mel jsem zajimavej rozhovor s nekolika prodejci a z 80% nedoporucujou sedacky s uchycenim ISO. ISO je dobry v tom, ze se nemrska jako normalni sedacka na pasu, bohuzel jeji nevyhoda je prave v jejim pevnem uchyceni k autu kdy pri narazu se veskera kineticka energie presune jen na dite upnuty v pasech oproti klasicky sedacce, ktera spoustu energie pojme diky uchyceni pasem.

Koupil jsem tedy poradnou sedacku s usakem bez ISO. Pod sedackou mam deku aby se neobtiskla do sedaku a tu mam poradne zatahnutou pasem.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já chci každopádně s ISOfixem... Už teď mám plné zuby pásání vajíčka. 

Pod sedák taky něco umístím a koupim vložky do opěráků (průchodky) jelikož nechci mít rozedřenou kůži :)

spíš mi šlo o to dosednutí autosedačky do sedáku auta. Ale jak tak čtu i ve vlákně 607 tak je to u těhle aut normální.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

minule jsem kupoval jednu(další-jelikož mám dva kluky a dvě sedačky) v Lidlu - byla - je dobrá,dost pevná

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

tak ráno když jsem přijel tak byla ještě tma,ale šel jsem s prckem do školky a pak jsem se vrátil k autu vyfotit ty podložky tady je slíbené foto

edit: jen si vybrat ;)

https://www.malvik.cz/Vyrobce/Diono-Sunshine-Kids/Doplnky-autosedacky/

http://www.zbozi.cz/vyrobek/diono-chranic-autosedadla-super-mat-deluxe/

http://www.zbozi.cz/vyrobek/diono-chranic-autosedadla-super-mat-40500/

tu co mám(Sunshine Kids),tak ta se už neprodává

post-21598-0-00628400-1445321113_thumb.j

post-21598-0-16932900-1445321113_thumb.j

post-21598-0-28562000-1445321113_thumb.j

post-21598-0-43254600-1445321113_thumb.j

post-21598-0-59418600-1445321113_thumb.j

post-21598-0-76992900-1445321113_thumb.j

post-21598-0-92330200-1445321113_thumb.j

Odesláno

Ta druhá respektive poslední obr. je značka z Lidlu ne? Jsem si nikdy nevšiml, že by nabízely tyhle ochrany sedaček (orientační cenu si nepamatuješ-jaká je kvalitně ve srovnání s tou první)

Odesláno (upraveno)

jj ta druhá je z Lidlu ;) myslím,že cena byla do 250,-Kč byla o dost levnějsí než ta Sunshine Kids

edit: myslím,že kvalitou je na tom ta z Lidlu dobře ;) vůbec bych se toho nebál

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...