Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nevie mi tu niekto poradit ako aktivujem cd menic na rt3 radiu mam lexiu3,pp2000 diagnostiku len to neviem aktivovat diky

[upravil dne 21/3/14 17:32 od zauter]

Odesláno

Že by? O tom jsem ještě neslyšel. V BSI povolíš CD changer, no a ještě v telematice, tam samozřejmě při nastartovaném motoru.

[upravil dne 22/3/14 11:07 od HonzaZ]

Odesláno

U citroenu je to do roku 01 nebo 02, pak už jse zadává klasicky DAMko jako u Peugeotu, u nejnovějších už jen potvrzuješ VIN, to samé u Peugeotu ;)

Odesláno

Že když konfiguruješ telematiku, tak máš mít nastartovaný motor, dokonce ti to píše i dia před konfigurací. Jinak by se ti mohlo stát, že ti RT3 umře a máš smůlu.

Odesláno

ved mne nikde nepisalo ze mam nastartovat ,tam kdeje montaz menic cd napise pripojit pristroj ke konektoru diagnostiky zapnout zapalovani tak zapnem zapalovani a dam ok a potom napise konfigurace neprovedena

Odesláno

na ulysse II.to som kupil teraz kvoli to odblokovaniu cd menica kupilsom tam ten youtour na usb a ptrebujem aktivovat ten cd menic aby to islo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...