Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kluci dneska sem při uklidu našel složenku od policajtů na kterou sem uplně zapoměl...

dostal jsem pokutu v říjnu a jak sem ji uložil tak sem ji zapoměl zaplatit..

je pořad možny abych letěl na poštu jí zaplatit bez nějakych sankcí? přece jenom my 500 nestojí za nějaky problemy pak

Odesláno

krtek má pravdu, je to podobně jak píše. Prachy se na 99% vrátí, hlídá to počítač co to vrací je li po termínu splatnosti...a daný pokuty putují na magistrát nebo kam, kde je bohužel sankce vyšší...

mě se letos v lednu dvě takto pozdě zaplaceny pokuty promlčely... :D:D Bohuzel je na to rok. Zjisti si ze kdy máš ty pokuty..

Odesláno

Je taky otázka, zda je to pokuta od měšťáků či PČR, protože PČR po měsíci od uložení pokuty odesílá bloky k vymáhání celnímu úřadu a mám za to, že pokud zaplatí do jednoho roku od uložení pokuty, tak mu nic nehrozí, ale už si tím nejsem tak jistej, přecijen je to už nějaký ten pátek, co pokuty nedávám. :mad:

Odesláno

je to od státních(parkování na silnici druhé třídy bez varovek či trojuhelníku)

dostal jsem ji nějak v říjnu pravě.. a upřimně spolehat na to že se to promlči radši nebudu za ty starosti by mi to nestalo pak

a když to teda odeslaly tak komu to mam zaplatit? mam to na složence pravě tak sem myslel že stim zalitnu na poštu

[upravil dne 19/3/14 18:00 od brixtr]

Odesláno

Zaplatit bys to měl a pokud ti není něco jasné, zavolej si na ten celní úřad nebo tu instituci, která je uvedena na složence a zkus se jich zeptat, jestli to platit nemusíš. :D

Odesláno

jsem na tom podobně, minulý rok jsem dostal v Sosnový pokutu, za stání na zeleni, po pár měsících jsem si na to vzpomněl, že to zaplatim, ale už jsem nenašel složenku, vim, že to vymáhá nebo se to platí celní správě, tak jsem si to nechal v Liberci u celníků prověřit, moje jméno tam mají, ale není tam žádná částka, tak prej to mám zkusit ještě za nějakou dobu a pokud se tam nic nezmění, mám to nechat plavat ... tak abych z toho po nějakym čase neměl nějakej problém nebo sankce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...