Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cenová politika OEM ND v evropě - pokus

Recommended Posts

Odesláno

O výrobních cenách v elektronice bych mohl mluvit do nekonečna...

Například: Nakupuji odpory (rezistory) různých hodnot od jedné nejmenované nadnárodní společnosti..

Cena za 1ks: 1.92Kč vč. DPH

Cena za 10 000: 0.09Kč vč. DPH

Cena za 50 000: 0.03Kč vč. DPH

cena za 100 tis a více: 0.0123Kč vč. DPH...

Nejvíc jsem bral asi 250 tisíc ks najednou.. od mega by byla ještě jiná cena... ;) Tak jaká může být výrobní hodnota? :myslim

Odesláno

PeTr nevidím v tom nějak velkem smysl, pokud se nechystáš otevřít šedej kanál na dovoz orig dílů, ale v tom případě doporučuju země ve kterých tohle tolerujou - Rumunsko, Srbsko nebo třeba Rusko... bohužel třeba z toho Ruska je trochu problém s dopravou, ale ceny jsou fajn skoro na všechno.

Odesláno

no ale taky je asi otazkou kvalita....nedavno jsem videl dokument o pravych pezotich destickach, vyrabenych v cine......dokonce francouzsky delaer je bral z ciny.............Ty same problemy mel i Renault s turkama tusim......

Odesláno

Pe.tre - jeste zajimavejsi je rovnani cen jednotlivych dealeru peugeot a citroen v ramci CR

v ostrave koupim dil jako servis i se slevou 55% ale nektere dily u citroena (stejne ) jsou i se slevou 30% levnejsi

Odesláno

Pe.Tr

dlle mych zkusenosti jsou cca 1/2 nez tady. Byl to i duvod proc jsem se kdysi registroval, hledal jsem jestli nekdo nenakupuje dily v zahranici a kde..., protoze ceny tady byly neakceptovatelny. Konkretne to zacalo destovym sensorem na 406, tady za 7000, z Peugeota v Drazdanech asi za 4500 vcetne dopravy a i prilozenym navodem jak to vymenit. Za ty roky toho bylo zamozrejme vicero...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...