ChouLu Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 O výrobních cenách v elektronice bych mohl mluvit do nekonečna... Například: Nakupuji odpory (rezistory) různých hodnot od jedné nejmenované nadnárodní společnosti.. Cena za 1ks: 1.92Kč vč. DPH Cena za 10 000: 0.09Kč vč. DPH Cena za 50 000: 0.03Kč vč. DPH cena za 100 tis a více: 0.0123Kč vč. DPH... Nejvíc jsem bral asi 250 tisíc ks najednou.. od mega by byla ještě jiná cena... Tak jaká může být výrobní hodnota? Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 PeTr nevidím v tom nějak velkem smysl, pokud se nechystáš otevřít šedej kanál na dovoz orig dílů, ale v tom případě doporučuju země ve kterých tohle tolerujou - Rumunsko, Srbsko nebo třeba Rusko... bohužel třeba z toho Ruska je trochu problém s dopravou, ale ceny jsou fajn skoro na všechno. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 no ale taky je asi otazkou kvalita....nedavno jsem videl dokument o pravych pezotich destickach, vyrabenych v cine......dokonce francouzsky delaer je bral z ciny.............Ty same problemy mel i Renault s turkama tusim...... Citovat
barenst Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Pe.tre - jeste zajimavejsi je rovnani cen jednotlivych dealeru peugeot a citroen v ramci CR v ostrave koupim dil jako servis i se slevou 55% ale nektere dily u citroena (stejne ) jsou i se slevou 30% levnejsi Citovat
Rotorhead Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Pe.Tr dlle mych zkusenosti jsou cca 1/2 nez tady. Byl to i duvod proc jsem se kdysi registroval, hledal jsem jestli nekdo nenakupuje dily v zahranici a kde..., protoze ceny tady byly neakceptovatelny. Konkretne to zacalo destovym sensorem na 406, tady za 7000, z Peugeota v Drazdanech asi za 4500 vcetne dopravy a i prilozenym navodem jak to vymenit. Za ty roky toho bylo zamozrejme vicero... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.