godzila.01 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 No nevím jak to funguje v praxi po vyčištění filtru, ale prodávámě měsíčně několik těhle sad.... http://doc.liqui-moly.cz/image/clean-dpf-02.pdf a okolo 50-60 těch čistících kapalin..... Kdyby to nefungovalo, tak by to snad nekupovali .... Jako fakt se nechci přít, v praxi jsem to nikdy neviděl, ale mechanici o tom mluví docela pozitivně a slušně se to prodává, tak to nějak fungovat přece musí ... Citovat
Wing Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Keď ti to regeneruje už po 150 km tak je FAP už KO a nádržku na aditivum nájdeš pred ľavým zadným kolesom. Připojím se do debaty - mám aktuálně najeto 195k, FAP původní a již před dvouma rokama mi dia ukazovala, že regeneruje po cca 160km. Jezdím každý den dvě cesty 8km po městě, takže motor se někdy nestačí ani zahřát. Minimálně jednou za týden to protáhnu na delší trase;) A zatím od té doby žádný problém nebyl - ta frekvence regenerace asi bude souviset i s tím, jak a kde se jezdí jestli se nemýlím:myslim [upravil dne 26/3/14 10:28 od Wing] Citovat
koblih69 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Nemýlíš, nicméně rege po 190 ti je příliš častá a má zbytečně vliv na spotřebu. Citovat
tybyt Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 no a s EK ste este neboly? bol by som zvedavy na vysledky:) teda ako to preslo... Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Jako emisní kontrola když není FAP venku? NO nečekaně dopadla výborně Citovat
Hokan Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 to ad8mek : Ako sa sprava teraz fap? Zmizla ti po doliati aditiva aj kontrolka z pristrojovky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.