Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím jak to funguje v praxi po vyčištění filtru, ale prodávámě měsíčně několik těhle sad.... http://doc.liqui-moly.cz/image/clean-dpf-02.pdf a okolo 50-60 těch čistících kapalin..... Kdyby to nefungovalo, tak by to snad nekupovali .... ;)

Jako fakt se nechci přít, v praxi jsem to nikdy neviděl, ale mechanici o tom mluví docela pozitivně a slušně se to prodává, tak to nějak fungovat přece musí ... :roker

Odesláno
Keď ti to regeneruje už po 150 km tak je FAP už KO a nádržku na aditivum nájdeš pred ľavým zadným kolesom.

Připojím se do debaty - mám aktuálně najeto 195k, FAP původní a již před dvouma rokama mi dia ukazovala, že regeneruje po cca 160km.

Jezdím každý den dvě cesty 8km po městě, takže motor se někdy nestačí ani zahřát. Minimálně jednou za týden to protáhnu na delší trase;) A zatím od té doby žádný problém nebyl - ta frekvence regenerace asi bude souviset i s tím, jak a kde se jezdí jestli se nemýlím:myslim

[upravil dne 26/3/14 10:28 od Wing]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...