koblih69 Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 To je dobře, nepřu se, tady je jedna výhoda, že s eto dá i zevnitř poměrně dobře ošetřit. U nějakýho lemu a pod. by to byl průšvih totální... on šikovnej klempíra si udělá tu hranu třeba mimo a pak jí tam naboduje, a nebo třeba to co nejde zaleje mosazí a je to jako plech a pod... Citovat
Agrafik Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Znal jsem jednoho důchodce, který uměl zázraky, byl pomalý, ale ten výsledek vyklepaní byl překvapující i bez tmelení. Bohužel takových už asi moc není. Já bych to nechal vyklepat. Citovat
benik1984 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Znám jednoho pána ze Znojma. Dělá skvělou práci, když jsem měl Forda S-maxe, tak se mi stalo něco podobného o levého světla, když jsem stěhoval skříň. Oprava k nepoznání, včetně nalakování. Citovat
Michael coupé Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 urcite nechat opravit normalnim vyklepanim,nevaril bych novej dil,hlavne pak auto bude neprodejne,nikomu nevysvetlis,ze do tebe vrazila tyc od stanu a menilo se ctvrt auta a roztriky delali na pul aute a nebo to prodat. Citovat
merlin99 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 urcite nechat opravit normalnim vyklepanim,nevaril bych novej dil,hlavne pak auto bude neprodejne,nikomu nevysvetlis,ze do tebe vrazila tyc od stanu a menilo se ctvrt auta a roztriky delali na pul aute a nebo to prodat. Keby si to povedal stvrtstorocia dozadu ked nemal skoro kazdy fotak v mobile:) ked mi niekto ukaze co bolo, ako opravovane a kym, nemoze to byt nepredajne... Osobne si myslim ze pug bude menit len kus ktory treba podla postupov ktore maju predpisane, a nemyslim ze by to bolo na totalku. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Jelikož je auto v záruce, tak bych to dal do Peugeotu, ať si s tím poradí. Maš záruku na lak a prorezivění, když to udělá autorizák, tak za to ručí. Pokud to necháš udělat jinde, tak ti ta záruka padá. Určitě to budeš mít na pojistku, tak bych to udělal takto. [upravil dne 16/3/14 11:07 od HonzaZ] Citovat
Michael coupé Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 kolik je obecna cena coupe dnes ? 150000 max. 200 000kc ja si myslim,ze pojistovna totalku zkusi,kdyz uzna vymenu ,tak ten dil,plus prace,temer celolak a nahozene ceny autorizaku minus zustatkova hodnota je total,ale to kazdej jenom hadame. Budes moudrejsi az prijede likvidator fotit,ten ti rekne a podle protokolu poznas co vymenit a co opravit.Pak sem schvalne dej kopii docela by me to zajimalo :-) Citovat
407coupe Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Urcite by som to dal ja vytiahnut, mam sevis a uz sme par aut takto robili.... a nebolo by to vobec take drahe a po pravde, ked je tam skoda 400e, oplati sa nahanat nase poistovne, ktore vobec nechcu nic platit...???? [upravil dne 16/3/14 11:12 od 407coupe] Citovat
Vlado-77 Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Zdar, takze zatial update je aj z Polskeho aj zo Slovenskeho autorizaku, ze vytiahnut a vyklepat sa to neda. Na blizsie info z SK cakam, v PL zatial ustretovo vysvetlili situaciu a povedali ze tam je dvojity plech a neda sa to kvoli hrane urobit a aj keby sa s tym bavili tak by tam islo vedro gitu a je to somarina. Ze vraj je na to oficialny postup (ktory dokonca uz pozivali z toho raz na Coupe). Ide o zmenu casti vrchneho nabodovaneho plechu, nie celeho boku. Ze zo skusenosti rucia za to ze po oprave nebudu absolutne ziadne zmeny. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Jestli to bude totálka, tak bych zvolil nejleacinější formu opravy, a užíval si peněz Citovat
Vlado-77 Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Totalka to asi v ziadnom pripade nebude. Uvidime. Citovat
kajvet Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Totálka to určitě nebude, jedná se o zánovní vůz, který má ještě hodnotu. U nás se na coupé nedají sehnat nové karosářské díly z druhovýroby, takže jedině origo,ale pořád oprava určitě nepřesáhne hodnotu vozidla. každopádně blbá rána. Osobně bych to dal do autorizáku a nechal opravit a proplatit pojišťovnou. Citovat
dodo407sw Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 ta ked parkujes pred domom ta ti auto ukradnu a ked vo firme ta rozbiju... to dajaka ironia Mal by si uz odist z toho Polska Citovat
Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 som vravel - ked sa prilis dba o auto tak sa same naschvaly deju. no terror. Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Vlado, stav se do toho autorizáku jen aby na to kounuli a odhadli ti opravu, to udělají na počkání. Citovat
Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 koblih, uz som komunikoval s autorizakom aj v Polsku aj na Slovensku. Ale na 99% to idem dat urobit na Slovensko lebo auto je v zaruke a vsetko zatial robim v tom istom autorizaku. Predbezne odhaduju na €2150 ale myslim ze sa to este zmeni. Otazny je este sposob opravy. 1. vytahovanie 2.zmena boku (nepripada u mna velmi do uvahy) 3. vymena casti blatnika (to povedali aj v Polsku ze to uz tak robili a ze vysledok je nerozpoznatelny) Je to vraj aj oficialny postup. Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Pokud by se to vytahovalo tak cena 2150 je nesmyslná. Nicméně nechápu proč řešíš rozhodování jak to opravit nech to na autorizáku - tam se rozhodnou. Já tvrdím, že jediný seriózní způsob opravy je výměna blatníku a to ti taky na 95% nabídnou i v autorizáku. Výměna části - to bych dělal doma kdybych koupil lehnou bořku a chtěl jí bychle poslat do světa. Bohužel z hlediska kvality opravy je to horší než vytažení té hrany. Citovat
Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 Jasne Koblih, rozzumiem. Ale pokial rozumieme obaja vymenou celeho dielu ten cely bok co je tu vyssie aj znazorneny na obrazku, tak si neviem predstavit ako by sa to robilo. Rozvarit pol auta a navarit tam novu cast? To by to auto uz bolo snad jak po totalke a nechcem vediet jak by sa chovalo. A ako som pisal v ziadnom pripade nemam zatial v plane davat auto opravit a predavat. Najrozumnejsie sa mi zda to co vraveli v autorizaku v Polsku. Ze sa meni cast blatnika za novu. Jasne ze to necham na autorizovanom servise ale na druhej strane nechce aby sa trebalo zvarat pol auta. Auto je stale kvazi nove a noveho som ho aj kupoval. Tak by som ho chcel pouzivat co najdlhsie. Ale nie za cenu ze bude pol auta pozvaraneho a budem sa bat na nom jazdit. Vtedy to cele straca vyznam. Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 To co ti řekli v PL komentovat nemá smysl, pokud se ti zdá korektní oprava říznout z vraku roh auta a nabodovat ho na místo tak vcelku koukám... Ten bok se mění tak, že se rozeberou původní bodové sváry a výrobcem stanoveným postupem se osadí zase zpátky. Je to jediný kvalitní postup, který ti zaručí, že auto bude minimálně reznout, bude pevnostně srovnatelné s původním stavem, lak bude mít nějakou normální tloušťku a místa kde se bude řezat je minimum (na rozdíl od toho postupu z PL.). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.