robertpo Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Já jí moc v plánu vyndavat z držáku nemám, takže toho se zase tolik nebojím. Spíš mi šlo o to lepidlo jestli drží. Citovat
TomasARN Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 3M mam na dvoch kamerach, sice ine, ako chces ty, ale drzi ten drziak velmi dobre Citovat
robertpo Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Děkuji za odpověď. Zkusím to a uvidím jak to bude držet. Citovat
Péťa Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Buď bez obav, pokud máš originál 3M nálepku, dodávanou s kamerou, tak Ti držet bude spolehlivě. Citovat
Rikic339 Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Tuhle konkrétní značku teda nemám, ale taky mám jakousi 3M nalepenou na skle (samozřejmě odmaštěném) a jsem s tím spokojenější než s přísavkou. Drží opravdu hodně pevně! Přísavku sem pravidelně nacházel spadlou u radičky, tohle drží jak přibitý A hlavně se záběr netřese jako s přísavkou.. Citovat
robertpo Odesláno 9. duben 2018 Odesláno 9. duben 2018 Ano 3M nálepka je v balení kamery. Sklo odmastím nějakým lihem nebo něčím. Dík za rady. Péťa ohodnotil 1 Citovat
dzavel Odesláno 2. říjen 2018 Odesláno 2. říjen 2018 Tenhle odkaz jsem dával oddie. Jsou tam recenze čínských kamer - https://dashcamtalk.com/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.