Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Displej se mi vrátil, jelikož prý nešel napárovat přes dia s autem. Jen zobrazoval něco ve španělštině nebo italštině a na páčku nereagoval. :myslim

Víc k tomu asi napíše ReaPerek.

Odesláno

Ahoj jak pise displej jsem si sám vymenil ale bohužel při připojení napsal neco v italstine (myslím) a tím to končilo blikaly hodiny na radio nereagoval a ani nereagoval na pačku da se říct že nereagoval vůbec s řídící jednotkou. Pak jsem byl na vrakači (kde jsem potreboval stredove tlačitko) a přinesl cely panel i s displejem C který byl očividne starši jelikož zadní strana byla bílá a kabelaž se napojovala na druhe strane tak jsem ho zkusil a ejhle fungoval bez problemu jenom mel trosku jine graficke rozhrani než na nasem druhem A sw byl jiny ten od Dave_k byl novejsi takže bych řekl že bude na novejsí auta protože na nasem druhem aute 207 envy to ma trosku jine grafice zobrazeni než u meho straršího. Takže poku mas starsi rok tak musis na vrakač nebo pokud mas novejsi model tak určite o Dave_k jeho displej je uplne novy.

Odesláno
Hele dik za pomoc ale nech prostor nekomu jinymu. Kdyby byla prumerna na polozce 1,2 tak se tady neptam. Na zadny zalozce se mi prumerna nezobrazuje, vidim postupne 5 ruznych udaju krome prumerne spotreby. Treba dojezd do cile me vubec nezajima tak bych tam radeji videl prumernou spotrebu.
Přesne jak ti popisuje Havlicek.Lukas nic vic si tam nastavit nemůžes
Odesláno

Ono ten displej bylo nejspíš třeba nakonfigurovat na diagnostice. Pokud dáš nový displej, tak to tam jenom něco píše francouzsky a jinak je to mrtvý brouk.

Odesláno
Ono ten displej bylo nejspíš třeba nakonfigurovat na diagnostice. Pokud dáš nový displej, tak to tam jenom něco píše francouzsky a jinak je to mrtvý brouk.
Pokud to tak je tak do toho servisu ke jsem byl už nepojedu. Stačilo mi když mi řekl že vymena svetel bude trvat dva dny :D. Díky Pe.tr který mi to vymenil do hodiny :) a pomohl s ostatnimi vecmi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...