Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám před STK a od přední nápravy se začíná ozývat bouchání, zřejmě už budou volný lůžka na ramenech a i čepy. Tyčky stabilizátorů jsem měnil loni a dával jsem originály od Peugeota.

Mám na vás dotaz, jakou značku použít, aby to vydrželo? Nebo se druhovýrobou vůbec nezabývat a dát tam originál?

Díky

Odesláno

Tak jsem byl dnes na deskách a je v háji pouze pravej čep řízení, jinak spodní čepy a silenbloky jsou dobrý. Tak objednám a o víkendu se do toho pustím a hned nahodím i letní gumy a seřídím ručku.

Odesláno

Já tyhle věci všechny nechal udělat v Peugeotu, ceny v pohodě, bylo to téměř na počkání, STK v peugeotu vyjde o dvě stovky levněji, než když tam s tím pojedu sám. Auta nad deset let mají poměrně slušné slevy na servis i díly..... To je má zkušenost, v Peugeotu v Hradci Králové jsou vstřícní a ochotní.

Odesláno

Tak jsem nakonec vzal Lemforder, uvidíme co vydrží, původní čepy maj 120tis. Cena poloviční oproti origo dílům, práci udělám sám, tak snad pohoda. V neděli se na to vrhnu a v pondělí odpoledne geometrie.

Odesláno

Tak vyměněno, práce v klídku na hodinku. Jen mi zarazilo že ty řídící čepy maj menší průměr než originály. Dneska ráno jsem zajel na STK aby zkoukl geometrii, i jsem se trefil, ale srovnal mi volant - 2otáčky na obou stranách. Hned jsem nechal na válcích zkouknout brzdy - seřizoval jsem ručku tak - konečně se auto se zataženou brzdou nerozjede. Akorát je tam malej rozdíl pravý kapku slabší, ale v normě. To ještě lehce přitáhnu. Na pedálu brzdí perfektně. A před geo to vzal ještě na desky - bez vůle.

Nevím co to stojí v servisu, ale čepy mi vyšly na 981kč a na STK chtěl 200kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...