Charlie 607 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Mám před STK a od přední nápravy se začíná ozývat bouchání, zřejmě už budou volný lůžka na ramenech a i čepy. Tyčky stabilizátorů jsem měnil loni a dával jsem originály od Peugeota. Mám na vás dotaz, jakou značku použít, aby to vydrželo? Nebo se druhovýrobou vůbec nezabývat a dát tam originál? Díky Citovat
ChouLu Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Osobně dávám výhradně díly od MEYLE, nejlépe když mají provedení HD Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. březen 2014 Autor Odesláno 4. březen 2014 Díky, HD jsem na tyhle díly právě nenašel, ještě zkusím pohledat. Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Tak jsem domluvenej že mi na STK na třasadlech zkouknou co je na přední nápravě volné a pak se do toho pustím. Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Tak jsem byl dnes na deskách a je v háji pouze pravej čep řízení, jinak spodní čepy a silenbloky jsou dobrý. Tak objednám a o víkendu se do toho pustím a hned nahodím i letní gumy a seřídím ručku. Citovat
Driscoll Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Já tyhle věci všechny nechal udělat v Peugeotu, ceny v pohodě, bylo to téměř na počkání, STK v peugeotu vyjde o dvě stovky levněji, než když tam s tím pojedu sám. Auta nad deset let mají poměrně slušné slevy na servis i díly..... To je má zkušenost, v Peugeotu v Hradci Králové jsou vstřícní a ochotní. Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Tak jsem nakonec vzal Lemforder, uvidíme co vydrží, původní čepy maj 120tis. Cena poloviční oproti origo dílům, práci udělám sám, tak snad pohoda. V neděli se na to vrhnu a v pondělí odpoledne geometrie. Citovat
Charlie 607 Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Tak vyměněno, práce v klídku na hodinku. Jen mi zarazilo že ty řídící čepy maj menší průměr než originály. Dneska ráno jsem zajel na STK aby zkoukl geometrii, i jsem se trefil, ale srovnal mi volant - 2otáčky na obou stranách. Hned jsem nechal na válcích zkouknout brzdy - seřizoval jsem ručku tak - konečně se auto se zataženou brzdou nerozjede. Akorát je tam malej rozdíl pravý kapku slabší, ale v normě. To ještě lehce přitáhnu. Na pedálu brzdí perfektně. A před geo to vzal ještě na desky - bez vůle. Nevím co to stojí v servisu, ale čepy mi vyšly na 981kč a na STK chtěl 200kč Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Tak aspoň že to máš v poriadku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.