koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Dostala se mi do ruky navigace garmin nuvi 1490 s nepříjemným problémem. Jakmile se zadá složitější trasa tak se nedopočítá - zasekne se na cca 80% výpočtu trasy. Když se zadá kratší tak vše funguje jak má. Problém je, že ten člověk s ní jezdí do zahraničí a tím pádem se to prakticky nedá použít. Dá se nějak přehrát ta aplikace? Citovat
enikybeniky Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Nevím jak na Garminu, mám zkušenost spíš s TomTomem, ale zkusil bych celou navigaci někam zazálohovat, naformátovat paměť a nahrát ze zálohy znovu. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 No já se tím nějak nechci moc zabývat... zatím jsem to připojil k NB, zaregistroval a nabídlo mi to asi 10 záplat na SW a jednu aktualizaci map. Takže to tam nažďouchám a uvidíme co to bude dělat potom. Citovat
gronholmm Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 No nemůžou bejt rozházený mapy? A nemá tam třeba nastavený nějaký objížďky? Třeba dálnice? Citovat
koblih69 Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Takže v noci jsem to vyřešil - připojil k NB, nainstaloval Garmin Express aspustil registraci. Po registraci to vyhledalo aktualizace, na firmware a různé záplaty jich bylo asi 12 + letošní mapy. Po nainstalování všeho (cca 3 hodiny) to šlape Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.