Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Jsem tady s dalším dotazem.Dívám se,že poslední dobou nějak často :) Jakou cca životnost má SIM karta?Konkrétně se jedná o Twist kartu od Paegasu(T-Mobile).Mám ji od roku 2000 a teď se mě během tří dnů 2x stalo,že nebyla dostupná síť i když indikátor ukazoval plný signál.I pokud jsem volal z jiného mobilu,tak jsem slyšel jakože to zvoní,ale mobil s Twist kartou ani nehlesl.Až po resetu mobilu zase vše fungovalo.Nebyl to ani výpadek u T-Mobilu,protože ostatní mobly s T-M fungovaly.Mobil je S Galaxy Ace 2.Karta je v něm rok a nebyl problém.

Odesláno

Nebyl výpadek u T-mobilu? Prosímtě a kdy to bylo. Minulých 14 dnů proběhlo v podobě party line - kdy v síti Tmobile se dalo telefonovat nejen mezi dvěma účasníky, ale zapojit i další posluchače. Nebo se dalo zavzpomínat na doby reléových ústředen, takže jsi vytočil číslo ze seznamu a dovolal se někomu jinému a to třeba 10x po sobě, telefony vypafávaly ze sítí až do restartu... tím chci jen říct, že bych u téhle společnosti nebral uplynulý týden vážně :D

Odesláno

No stalo se to,jak se dívám v Pondělí a dnes,takže ne během tří dnů jak jsem uvedl v dotazu.Nějak ten čas rychle letí :) Možná i někdy mezi tím,ale určitě vím jen o těchto dvou případech.

[upravil dne 1.3.2014 03:18 PM od lape]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...