lape Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Ahoj.Jsem tady s dalším dotazem.Dívám se,že poslední dobou nějak často Jakou cca životnost má SIM karta?Konkrétně se jedná o Twist kartu od Paegasu(T-Mobile).Mám ji od roku 2000 a teď se mě během tří dnů 2x stalo,že nebyla dostupná síť i když indikátor ukazoval plný signál.I pokud jsem volal z jiného mobilu,tak jsem slyšel jakože to zvoní,ale mobil s Twist kartou ani nehlesl.Až po resetu mobilu zase vše fungovalo.Nebyl to ani výpadek u T-Mobilu,protože ostatní mobly s T-M fungovaly.Mobil je S Galaxy Ace 2.Karta je v něm rok a nebyl problém. Citovat
Mohy Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 zivotnost je +/- 10 roků.... rozhodně kartu vyměn, už jenom kvuli rychlejším podporovanym datovym prenosum. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Nebyl výpadek u T-mobilu? Prosímtě a kdy to bylo. Minulých 14 dnů proběhlo v podobě party line - kdy v síti Tmobile se dalo telefonovat nejen mezi dvěma účasníky, ale zapojit i další posluchače. Nebo se dalo zavzpomínat na doby reléových ústředen, takže jsi vytočil číslo ze seznamu a dovolal se někomu jinému a to třeba 10x po sobě, telefony vypafávaly ze sítí až do restartu... tím chci jen říct, že bych u téhle společnosti nebral uplynulý týden vážně Citovat
lape Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 No stalo se to,jak se dívám v Pondělí a dnes,takže ne během tří dnů jak jsem uvedl v dotazu.Nějak ten čas rychle letí Možná i někdy mezi tím,ale určitě vím jen o těchto dvou případech. [upravil dne 1.3.2014 03:18 PM od lape] Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Měli jsme v pátek speciální část porady věnovanou tomuto poskytovateli směšných služeb, snad už naposledy Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 A s jakým výsledkem? Vodafone je celkově nepoužitelný, O2 zase nemá použitelná data Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Portestání viníků, kteří způsobili přechod k T-mobile a naplánování návratu k O2 s co nejmenšími problémy. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Koukám že kartu SIM mám ještě starší než ty Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Výměna je zdarma, vůbec bych to neřešil a vyměnil Citovat
velkybanan Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Jak která SIM některá vydrží dlouho některá i po 3 dnech odejde šetří se hold všude:( koblih69 doufám,že se přenos povede bez větší ujmy ale nevím nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.