Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím klub

Mam problém s mojí C8 a nevím kde už hledat.Abych začal od začátku.

Večer jsem přijel normálně domu,zaparkoval a zamknul auto.Ráno jsem šel k autu máčk jsem klíček a jediný co se stalo tak že se spustil alarm.Auto se odemkne pouze klíčem ale alarm furt řve a i když odpojím baterii tak nepřestane.A to je vše co auto udělá.Nic nefunguje,nic nejde zapnout a nerosvítí se ani kontrolky.Prostě fakt nic jen ten alarm. Mam C8 exlusive úplně plné výbavě s motorem 2.2hdi

Zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel,setkal se s tím někdo nebo poradí někdo co dělat?

Odesláno

mam možnost,diagnostiku mam doma ale prd platný protože otočím klíčkem a nerosvítí se ani jedna kontrolka takže se s autem vůbec nespojím

Odesláno

Nefunguje ani jeden klíč. V pondělí fungovali oba protože jsem je zkoušel takže jsem si jistý

Řídicí jednotku nějak vyzkouším?

Odesláno

Tak baterku jsem proměřoval a ta je nabitá a má i ampéry takže v té bych problém neviděl.

A myslím si že pokud by byla vytlučená baterka tak by se mi aspoň malinko rozsvítili kontrolky a nebo by někde cvaklo nějaký relátko.Auta opravuju jako hobby a jestě jsem se nesetkal že by baterka během pár hodila odešla tak že se nerosvítí ani světýlko ani jediná kontrolka ani nikde nic neproblikne.Přijde mi že nemam svoje klíče od auta :-)

A ještě jeden poznatek,jakmile máčknu na klíči odemčení a nebo zamčení a nebo boční dveře tak v tu ránu se alarm sepne

Odesláno

A před půl hodinkou jsem se ještě dozvěděl že stejný problém mají 4 auta v okolý mého bydliště.Večer zamkli a ráno se dostali do auta pouze tím že odemkli auto pomocí zámku ve dveřích. Nefunguje jim centrál a auto nejde naastartovat. Stejně jako mě a jedná se o Škodovky co zatím vím takže by odešla baterka všem 4 autum najednou bych řekl že je moc velká náhoda. Asi je jasné kam tím mířím

Odesláno

Mířím tím tam že se mi spíš někdo pokusil v noci auto ukrást,dneska se našlo v okolí cca 10km 4 auta který hlásili v servisu ten samej problém co mam já.

Baterka je dobrá,tím jsem si jistej.Měřil mi jí dneska eletrikář a řekl že je v pořádku

Odesláno

Taky tam mohla vybuchnout EMP Bomba :mrk Sorry že to zlěhčuju, ale pokud napíšeš Je v pořádku a zároveň \"jsou tam i nějaké ampéry\" tak si prostě myslím, že úplně nevíš o čem píšeš a proto se ptám konkrétně jaké napětí na baterii je. Je totiž ´plně jedno jeslti to způsobili ufoni nebo ČSSD jde o to jak to vyřešit a napětí baterie bych považoval za podstatnou informaci.

Odesláno

v pohodě,už si z toho taky dělám legraci. Napětí ti neřeknu,o to jsem se nezajímal. Byl u mě kamarád co dělá eletriku v autech a řekl mi že baterie je v pořádku tak jsem to víc neřešil

Odesláno

Baterku bych vyndal a vyzkoušel tam z jinýho auta nebo dal tuhle nabít. Zkontroloval kontakty a ukostření. Pro zkoušku klidně i z nějakého malého benzínu ono to v tomhle počasí nastartuje i na 40 Ah.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...