brixtr Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 kluci mám takovej dotaz...známej má opel astra 95 rok 1,4i a má menší problém.. na volnoběh/ neutrál mu začne chcípat motor a když nepřidá plyn tak chcípne okamžitě...nastartovat mu jde hned... bohužel nemá možnost ted zajet někam na dia tak se chci zeptat čím by to mohlo být? Citovat
Háček Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 napada mně špatná baterka, tohle mi dělal jeep 4,7l V8 Baterka byla v horšim stavu nastartoval jsem přes startovací vozik a pokud se nepřidal plyn tak chcip. takže bych proměřil baterku zátěžákem Citovat
brixtr Odesláno 27. únor 2014 Autor Odesláno 27. únor 2014 jenže on dycky nastartuje to je pravě ono... nepotřebuje startovací kabely nebo tak Citovat
Háček Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 áha tak tim se potom mnění situace, takhle radit když nevidim motor je těžký no, po čem bych potom šel dal by byly svičky, kabely atd. ale jde o to co to je za motor , astru sem nikdy neviděl otevřenou no .. :/ .. takže tady moje pravomoce asi končej Citovat
brixtr Odesláno 27. únor 2014 Autor Odesláno 27. únor 2014 i tak děkuju... jen mě tak napadlo já teda nejsem mechanik a moc se v tom nevyznám ale nemuže to být vahou vzduchu nebo čerpadlem? Citovat
kovy_s Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Kdyby to bylo čerpadlo , tak by nenastartoval hned si myslím... Tohle měl kámoš na escordovi a byl to jeden vadný vstřik... Citovat
brixtr Odesláno 27. únor 2014 Autor Odesláno 27. únor 2014 myslel jsem že když to je krokáč tak to spíš turuje zkušenost z felicie Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 brixtr: zkušenosti z Peugeotu, pokud je to krokáč tak to chcípá reps. nedokáže udržet volnoběh Citovat
brixtr Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 každá zkušenost se hodí tak to si mě uklidnil ten známej se bál že ho to výjde na ranec Citovat
Guest servisman Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 kolega měl obdobné a dělalo to čidlo otáček, po výměně měl klid /Opel astra/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.