tomáš12 Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Může se stát že někdo nedotáhnul správně setrvačník nebo namontoval obráceně lamelu. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. únor 2014 Autor Odesláno 26. únor 2014 oddie: na V6 sedí jedině 6q ze 407 V6 a je tak blbě spřevodovanej, že to nemá cenu přehazovat... byla by stím ještě vetší práce, sehnat to nechat to přeskládat apak se stím peklovat... tomáš12: hele všechno jsme dotáhli jako prase a lameta otočit nejde, je odpružená jinak dneska to neudělalo ani jednou je teda pravda že mě to nasralo a ráno jsem tomu dal pořádně nažrat.. pozvolna až do 240 nikde nic nehučí atd... takže zatím nic necvaká... uvidíme co to bude dělat dál... při nejhorším se to prostě bude muset zase rozebrat... Citovat
rootsky Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 OT: Jaký je rozdíl mezi ML5 a ML5C? Přiznám se, že jsem myslel, že je to jedna a ta samá Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. únor 2014 Autor Odesláno 26. únor 2014 ML5C je dávaná do novějších coupé... a R je kroužkem nahoru a před jedničku... ML5 je obdobná jako ML5T na starém modelu do roku 00 kde R je místo šetky.. akorát ML5 je často zaměňována za ML5T která byla jen na 140kw verzi... u ML5C je např odvětrávání které ML5 nemá a pak je rozdíl v kulisách... ML5C má 2 táhla a lanko s jiným uchycením a ML5 a ML5T mají jen dvoutáhlo [upravil dne 26/2/14 18:13 od Mizlerek007] Citovat
rootsky Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Díky moc, mě ušlo, že je ML5T. Jaký je rozdíl mezi ML5 a ML5T (tu bych měl mít já)? ML5C jsem viděl jen na fotkách, jak to není doma, tak jsem na to zapoměl... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. únor 2014 Autor Odesláno 26. únor 2014 bude tak asi jiný spřevodování a je tam jiný uchycení spojkové hydrauliky... Jinak koukám, že to uváděj jak starou tak novou jako ML5T takže je ML5T 140kw a ML5T 152kw ML5C ML5 ML5T starý model [upravil dne 26/2/14 19:47 od Mizlerek007] Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Mizlerek007 : Trosku mimo tema ale pred X lety,se mi stalo neco podobneho,ac na jinem vozidle,konkretne na voze fiat marea 2.4 JTD... prijel jsem ke krizovatce,seslapl spojku,vyradil a cekal na zelenou,najednou mi vtom zacalo rachtat,jak kdybych nasypal maticky do motoru - ale motor byl ok - slo to s prostor mezi prevodovkou a motorem....jeste ten den,se auto po odtahu (cca 120km od domova) dostalo na serviskde je znam a okamzite se zacalo rozhazovat,aby byla znama prícina..budes se asi divit,ale byla to lamela a lozisko...samy na servise se divily jak z jara,jelikoz spojku jsem mel uuuplne novou cca 14dní na aute (proto jsem si troufl ject daleko od domova) davaly mi tam komplet novou spojkovou sadu,krom pritlacaku - lajcky receno,nesedlo si to spolu - ale nastestí reklamaci mi uznaly a davaly novy zbozy plus platily odtah snad ti to trosku pomuze.... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. únor 2014 Autor Odesláno 26. únor 2014 no moc jsi mě nepotěšil no napadlo mě to taky, že to spolu nekomunikuje tak jak má, ale dneska je klid, tak to budu hlídat a uvidí se... snad se to uklidnilo a bude klid... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 27. únor 2014 Autor Odesláno 27. únor 2014 no zatím ticho zítra jedu dlouhou trasu, tak uvidíme co to udělá při zátěži... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 tak zase cvaká nejní tu někdo kdo to na V6 už měnil... hlavně mě jde o to, že když ovzdušňuju spojku tak našlapu povolím ovzdušnovák na válci, ale spojka zustane přilepená na zemi musím jít dát ztuha nahoru.. neměla by se sama vrátit ? měl by v ní bejt tlak ne ? Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 že by nefungoval spojkovej valec ?takový to černý čůro? Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 pravděpodobnost ,že by byl zmetek malá,ale pořád tu je.... jedině zkusit původní... je divný že při odvzdušnování zůstává ležet ten pedál... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 no právě ... týpek co dělá alfi mi říkal at to zkusim ovzdušnit obráceně... tlačit kapalinu spodem, že tak jedině ovzdušní JTDčka... maj to obdobně řešený, taky nacvakávaci ložisko a podobnej válec Citovat
Mizlerek007 Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 tak dneska jsme tak nějak usoudili že to cvakání dělá ložisko... takže to chvilku nechám, jestli si to sedne, když ne, tak to půjde ven a všechno znova.. přijde mi že jde i nějak hůř řadit ale to prostě pozoruju p*čoviny a hledám na všem něco... akorát když už tu mám tohle téma, tak se mi stalo že se mi zničeho nic zahulili z rádia a je po smrti... dal sem tam z5 kazeták a nějak mi začalo lupat v reprákách... takže někde asi seklej kábl nebo něco... potom se když zapnu světla, tak se mi jakoby malinko ztlumí zvuk cca na 1s nevíte co by to mohlo být... mám tam nový xeny po montáži to nedělalo až cca po 2měsících.. tak jestli se stím někdo nesetkal... Citovat
Ducatista Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 lupání v reprákách ti nejspíš dělá autorádio. Když jsem měl HDI Coupe, tak v reprákách chvílema praskalo tak, že se člověk až leknul. Na radu Ferryho jsem autoradio dal elektrikářovi, co ho komplet do posledního kontaktu propájel a bylo po problému. U V6 Coupe to dělalo u kazetovýho taky, ale dával jsem CD radio a to je v pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.