Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Uvažoval jsem o potažení volantů kůží, ale nemám vůbec představu jak to vychází cenově, jestli to jde udělat bez demontáže volantu (mám s airbagem) a jestli nemáte zkušenost a kontakt na někoho šikovnýho kdo to dělá.

Odesláno

No pokud by tam šel a hlavně aby fungoval airbag, ale pochybuju, že to se mnou někdo vymění ;) Ten střed s airbagem jde prohodit?

[upravil dne 14/9/05 Driver]

Odesláno

Ještě si můžeš opatřit volant ze 306 Roland Garros, tam je taky kůží obšitý;) Střed s airbagem mi připadá stejný jako u normální 306 a tedy by to mělo jít přehodit.

Odesláno

není žádný problém ten volant sundatJen se po demontáži nesmí zapnout klíček, jinak ti bude svítit kontrolka na airbeg. Nevím jak kde, ale u nás to stojí kolem 1000 Kč. Svorkovnice ve volantu se musí dobře zapojit a nepřehodit.

Odesláno

u nás to dělá taky týpek, stojí ...nebo stálo to 600 a zamaskuje i vystřelenej a-bag, hezky celej volant potáhne kůží. sice jde doprdele logo ( potahoval volant na Vectru), ale vypadal pěkně. Je to teda v Prostějově na začátku Dolní ulice v baráčku na levé straně.

Odesláno

Zkus www.roudnicky.cz Já jsem se na to ptal a zjistil jsem, že to vůbec nemá cenu (cena od 2500,-), tak jsem koupil potah na volant v barvě u číňana za 59,- a mám vystaráno.

Odesláno

Taky jsem ho chtěl potáhnout,ale 306 má dost silnej věnec,když ho necháš potáhnout kůží,tak to bude pěkný bago,myslím si,že z něj budou bolet ruce.

Odesláno

já jsem si potáhl volant kůží na 205-ce.

v sekáči jsem koupil kožený kalhoty za 20 kč, a jedna známá od tchyně co dělá čalounici mi to potáhla za 200 kč.

trvalo to 2 týdny ale říkala že v životě to už dělat nebude...

Odesláno
Původně zaslal: zoby

já jsem si potáhl volant kůží na 205-ce.

v sekáči jsem koupil kožený kalhoty za 20 kč, a jedna známá od tchyně co dělá čalounici mi to potáhla za 200 kč.

trvalo to 2 týdny ale říkala že v životě to už dělat nebude...

CO jako že už v životě nebude dělat??? :mrk To jako TO?

Sorry za offtopic :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...