Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o radu. Při rozjíždění někdy i při podřazení mě u mého P 407 SW 1.6 HDI vždycky houkne spojka. Co to prosím může být? Že by se blížila smrt? Najeto teprve kolem 100 tisíc. Dělá mi to strašně dlouho, ale až teď mě už to začíná štvát. Díky za rady

Odesláno

a jsi si jisty že je to od spojky.

mě vrže na laguně výfuk ve spoji za motorem prostě vzdycky když se zhoupne tak si vrzne i při chcípaní jelikož je už měkej silentoblok záběru.

Odesláno
Aj mne, a tiež by som rád vedel čo je to za úchylku. To auto ma začína po 9 rokoch riadne prekvapovať a vytáčať:bacha:bacha

a co ocakavas od 9-rocneho auta? pomaly vsetko \"odchadza\" a treba menit... lepsie to uz nebude ;)

Odesláno
Aj mne, a tiež by som rád vedel čo je to za úchylku. To auto ma začína po 9 rokoch riadne prekvapovať a vytáčať:bacha:bacha

a co ocakavas od 9-rocneho auta? pomaly vsetko \"odchadza\" a treba menit... lepsie to uz nebude ;)

Presne tak, pokud to bylo vse 9 let v poradku, tak neni na co si stezovat:myslim

Odesláno

Mne menili spojku aj kvôli tomu húkaniu pri rozjazde, inak fungovala normálne a neprešmykovala. Na novej spojke po 5000km mi to robí znovu, aj keď nie tak intenzívne. Vyzerá to byť čudná nemoc 1,6.

Odesláno

a nemuze houkat turbo?Ted v zime to muze byt slyset trochu vice...

kdyz jsem jezdil s prvnima sluzebnima octavkama tak jsem se vzdy lekl ze me honi policajti jak to slo slyset:D

Odesláno
Mne menili spojku aj kvôli tomu húkaniu pri rozjazde, inak fungovala normálne a neprešmykovala. Na novej spojke po 5000km mi to robí znovu, aj keď nie tak intenzívne. Vyzerá to byť čudná nemoc 1,6.

A jakou spojku ti tam dali? Myslím značku?

Odesláno

Mě to někdy děla taky při rozjezdu na 1 a při podřazení za 3 na 2, je to zvuk jak když proklouzne řemen. Spojka drží, neprokluzuje tak nevím co s tím, napadlo mě že bych zkusil vyměnit řemen na motoru jestli to nedělá on.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...