Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.. a neda mi to se s Vami podelit o pro me vskutku nadherny zazitek z Chorvatska a hory Sv. Jure v pohori Biokovo.. kdo tam nebyl a bude se nekdy motat kolem Makarske tak doporucuju ;) Plati se dole u vjezdu 15 kuna za osobu (cca 70,- Kc) pripadne drive 30 kuna za auto bez omezeni poctu posadky.. cesta je dlouha cca 25km ktera zacne stoupat od more! a jede se poctivou hodku uzkymi cestickami az nahoru (1762m) :D

Zde a Zde

Preji prijemne pokoukani :papa

Odesláno

čéče, mám pocit, že jsem na tom vrchu byl loni pěšky. ale nejsem si jistej.Já tam jel z Lokvy Rogožnice.

Vlastně, nee, kecám, to byl Sv. Vít

[upravil dne 14/9/05 Hadra]

Odesláno

Nádherné fotky...byla jsem tam loni a všem taky vřele doporučuju :) Ta cesta nahoru je v poho, ale co říkaly brzdy na tu cestu dolů, Vojto? ;)

Jinak pokud by se někdo do tohoto koutku světa chystal, dám kontakt na super levný apartmán v Brele 50 km od pláže - domácí z kategorie snů :)

Odesláno

306ka si konecne vyzkousela poradny hory :) A slo ji to bezchybicky ;)

Brzdy take v pohode.. preci jen u tohoto motoru dokaze dvojka velmi slusne brzdit a samotne brzdy tedy nebyly v pernamentni zatezi :super

Odesláno

fakt nadhera, letos jsem se tam taky chystal, ale nejak mi to nevyslo, bohuzel :roll, jel jsem misto toho na kubu :D, ale taky to stalo za to!!!

netopyrka:

jestli muzu poprosit o ten kontakt, jel bych tam pristi rok, jestli se to vydari, chtel bych sice na mauricius (prej je to tam hezci nez na kube), ale uz to asi neklapne a chorvatsko mam rad

dik

Odesláno
Původně zaslal: kveton

fakt nadhera, letos jsem se tam taky chystal, ale nejak mi to nevyslo, bohuzel :roll, jel jsem misto toho na kubu :D, ale taky to stalo za to!!!

netopyrka:

jestli muzu poprosit o ten kontakt, jel bych tam pristi rok, jestli se to vydari, chtel bych sice na mauricius (prej je to tam hezci nez na kube), ale uz to asi neklapne a chorvatsko mam rad

dik

Jasně, až dorazím dom, tak to vyhrabu včetně plánku, telefonku a mapky a hodím ti to mailem do kaslíku ;) ...mňo vlastně mám i fotky - tak to budeš mít i s obrazem :)

[upravil dne 14/9/05 Netopýrka]

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

306ka si konecne vyzkousela poradny hory :) A slo ji to bezchybicky ;)

Brzdy take v pohode.. preci jen u tohoto motoru dokaze dvojka velmi slusne brzdit a samotne brzdy tedy nebyly v pernamentni zatezi :super

myslim, ze zrovna v tech nasich jsou brzdy docela dobre dimenzovane, ne? predni chlazene, k tomu brzdeni motorem...

projizdel jsem takhle Alpy s Merivou, a to bylo uplne neco jineho... pravidelne zastavky na vychladnuti, kdy jsem radeji neotviral dvere kvuli palicim se brzdam...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Původně zaslal: kveton

netopyrka:

dik

Jasně, až dorazím dom, tak to vyhrabu včetně plánku, telefonku a mapky a hodím ti to mailem do kaslíku ;) ...mňo vlastně mám i fotky - tak to budeš mít i s obrazem :)

[upravil dne 14/9/05 Netopýrka]

mec ti dekuju, jsem zvedavej

Odesláno

Myslim Vvitty ze mas dostatek udaju k tomu aby sis to zpocital :super ....jestli se vubec v tomto pripade da mluvit o poctech :D

PS: Jeste se musi pocitat s obcasnym vyskytem krav a bejku na silnici viz. zpatecni cesta .. nastesti me dojela dve ceska auta a tim padem dostatek lidi na rozhaneni :aut

Původně zaslal: Vvitty

Vojto, ze jsem tak zvedavej, jakou jsi mel prumernou rychlost? :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Myslim Vvitty ze mas dostatek udaju k tomu aby sis to zpocital :super ....jestli se vubec v tomto pripade da mluvit o poctech :D

PS: Jeste se musi pocitat s obcasnym vyskytem krav a bejku na silnici viz. zpatecni cesta .. nastesti me dojela dve ceska auta a tim padem dostatek lidi na rozhaneni :aut

Původně zaslal: Vvitty

Vojto, ze jsem tak zvedavej, jakou jsi mel prumernou rychlost? :D

no jo, to je tim, ze jsem ten prispevek cetl o pulnoci a zapomel jsem detaily :)

toz uz jsem si to odhadnul, pocitat se mi nechce...

Odesláno

Taky jsem ten park navstivil,ale meli jsme pujcene skutry a myslel jsem,ze je budu muset snest dolu,malem jsme je chorvatum uvarili.Az k vysilaci jsem nedorazil,ale je to tam super pohled na more.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

;) ruce by sis ukroutil, Voštíku :) ti vyfotím mapičku toho národního parku :D

JJ, sem s ní :)

Víš, když já tak rád kroutím (nejen) volantem..... Ale na tohleto by to chtělo nějakou motokáru ála 205 :(

Odesláno

Pravdu mas.. priste se polepsim :super

Původně zaslal: Medvěd

Sice bych tohle téma řadil spíš do sekce cestování, ale i tak dík za tip (až tam někdy zabloudím, určitě nezapomenu navštívit)

Odesláno

Super.. diky za presun teto sekce a jako bonus prikladam nahlednuti do Bosny zajimaveho mistecka kousek za hranicema Bosny smerem na Mostar od mesta Medkovic Zde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...