AKCZ Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 .. a neda mi to se s Vami podelit o pro me vskutku nadherny zazitek z Chorvatska a hory Sv. Jure v pohori Biokovo.. kdo tam nebyl a bude se nekdy motat kolem Makarske tak doporucuju Plati se dole u vjezdu 15 kuna za osobu (cca 70,- Kc) pripadne drive 30 kuna za auto bez omezeni poctu posadky.. cesta je dlouha cca 25km ktera zacne stoupat od more! a jede se poctivou hodku uzkymi cestickami az nahoru (1762m) Zde a Zde Preji prijemne pokoukani Citovat
Guest Ludweek Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 pekny pekny...jak se v te vysce citila 306ka?? Citovat
Hadra Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 čéče, mám pocit, že jsem na tom vrchu byl loni pěšky. ale nejsem si jistej.Já tam jel z Lokvy Rogožnice. Vlastně, nee, kecám, to byl Sv. Vít [upravil dne 14/9/05 Hadra] Citovat
Netopýrka Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Nádherné fotky...byla jsem tam loni a všem taky vřele doporučuju Ta cesta nahoru je v poho, ale co říkaly brzdy na tu cestu dolů, Vojto? Jinak pokud by se někdo do tohoto koutku světa chystal, dám kontakt na super levný apartmán v Brele 50 km od pláže - domácí z kategorie snů Citovat
AKCZ Odesláno 14. září 2005 Autor Odesláno 14. září 2005 306ka si konecne vyzkousela poradny hory A slo ji to bezchybicky Brzdy take v pohode.. preci jen u tohoto motoru dokaze dvojka velmi slusne brzdit a samotne brzdy tedy nebyly v pernamentni zatezi Citovat
kveton Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 fakt nadhera, letos jsem se tam taky chystal, ale nejak mi to nevyslo, bohuzel , jel jsem misto toho na kubu , ale taky to stalo za to!!! netopyrka: jestli muzu poprosit o ten kontakt, jel bych tam pristi rok, jestli se to vydari, chtel bych sice na mauricius (prej je to tam hezci nez na kube), ale uz to asi neklapne a chorvatsko mam rad dik Citovat
Netopýrka Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: kveton fakt nadhera, letos jsem se tam taky chystal, ale nejak mi to nevyslo, bohuzel , jel jsem misto toho na kubu , ale taky to stalo za to!!! netopyrka: jestli muzu poprosit o ten kontakt, jel bych tam pristi rok, jestli se to vydari, chtel bych sice na mauricius (prej je to tam hezci nez na kube), ale uz to asi neklapne a chorvatsko mam rad dik Jasně, až dorazím dom, tak to vyhrabu včetně plánku, telefonku a mapky a hodím ti to mailem do kaslíku ...mňo vlastně mám i fotky - tak to budeš mít i s obrazem [upravil dne 14/9/05 Netopýrka] Citovat
Vvitty Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: AKCZ 306ka si konecne vyzkousela poradny hory A slo ji to bezchybicky Brzdy take v pohode.. preci jen u tohoto motoru dokaze dvojka velmi slusne brzdit a samotne brzdy tedy nebyly v pernamentni zatezi myslim, ze zrovna v tech nasich jsou brzdy docela dobre dimenzovane, ne? predni chlazene, k tomu brzdeni motorem... projizdel jsem takhle Alpy s Merivou, a to bylo uplne neco jineho... pravidelne zastavky na vychladnuti, kdy jsem radeji neotviral dvere kvuli palicim se brzdam... Citovat
kveton Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: kveton fakt nadhera, letos jsem se tam taky chystal, ale nejak mi to nevyslo, bohuzel , jel jsem misto toho na kubu , ale taky to stalo za to!!! netopyrka: jestli muzu poprosit o ten kontakt, jel bych tam pristi rok, jestli se to vydari, chtel bych sice na mauricius (prej je to tam hezci nez na kube), ale uz to asi neklapne a chorvatsko mam rad dik Jasně, až dorazím dom, tak to vyhrabu včetně plánku, telefonku a mapky a hodím ti to mailem do kaslíku ...mňo vlastně mám i fotky - tak to budeš mít i s obrazem [upravil dne 14/9/05 Netopýrka] mec ti dekuju, jsem zvedavej Citovat
voštík Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 ta silnicka jednim slovem: MAZEEEEEEEC! To by si Tecko smlslo a ja taky :) Citovat
Netopýrka Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 ruce by sis ukroutil, Voštíku ti vyfotím mapičku toho národního parku Citovat
Vvitty Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Vojto, ze jsem tak zvedavej, jakou jsi mel prumernou rychlost? Citovat
AKCZ Odesláno 14. září 2005 Autor Odesláno 14. září 2005 Myslim Vvitty ze mas dostatek udaju k tomu aby sis to zpocital ....jestli se vubec v tomto pripade da mluvit o poctech PS: Jeste se musi pocitat s obcasnym vyskytem krav a bejku na silnici viz. zpatecni cesta .. nastesti me dojela dve ceska auta a tim padem dostatek lidi na rozhaneni Původně zaslal: Vvitty Vojto, ze jsem tak zvedavej, jakou jsi mel prumernou rychlost? Citovat
Vvitty Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: AKCZ Myslim Vvitty ze mas dostatek udaju k tomu aby sis to zpocital ....jestli se vubec v tomto pripade da mluvit o poctech PS: Jeste se musi pocitat s obcasnym vyskytem krav a bejku na silnici viz. zpatecni cesta .. nastesti me dojela dve ceska auta a tim padem dostatek lidi na rozhaneni Původně zaslal: Vvitty Vojto, ze jsem tak zvedavej, jakou jsi mel prumernou rychlost? no jo, to je tim, ze jsem ten prispevek cetl o pulnoci a zapomel jsem detaily toz uz jsem si to odhadnul, pocitat se mi nechce... Citovat
barenst Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 ja tam byl loni taky a musim rict fakt nadhera , jen to vyhibani s protijedoucimi bylo fakt tvrde. Citovat
bobo7 Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Taky jsem ten park navstivil,ale meli jsme pujcene skutry a myslel jsem,ze je budu muset snest dolu,malem jsme je chorvatum uvarili.Az k vysilaci jsem nedorazil,ale je to tam super pohled na more. Citovat
Medvěd Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Sice bych tohle téma řadil spíš do sekce cestování, ale i tak dík za tip (až tam někdy zabloudím, určitě nezapomenu navštívit) Citovat
voštík Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Původně zaslal: Netopýrka ruce by sis ukroutil, Voštíku ti vyfotím mapičku toho národního parku JJ, sem s ní Víš, když já tak rád kroutím (nejen) volantem..... Ale na tohleto by to chtělo nějakou motokáru ála 205 Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2005 Autor Odesláno 15. září 2005 Pravdu mas.. priste se polepsim Původně zaslal: Medvěd Sice bych tohle téma řadil spíš do sekce cestování, ale i tak dík za tip (až tam někdy zabloudím, určitě nezapomenu navštívit) Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2005 Autor Odesláno 15. září 2005 Super.. diky za presun teto sekce a jako bonus prikladam nahlednuti do Bosny zajimaveho mistecka kousek za hranicema Bosny smerem na Mostar od mesta Medkovic Zde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.