Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spozoroval jsem takovou divnou věc.

Psal jsem tady že mi vyskakovala hlášky depollution system faulty.

Pak jsem začal používat VIF a hláška přestala tak jsem vyzkoušel vysadit VIF a ejhle hláška se ukázala.

Je možné že by motor byl tak citlivý když tam ten VIF nedám že hned vyskočí tato hláška??

Díky za rady

Odesláno

Kdybych si pamatoval všechny auta co jsem tu měl tak mám hlavu jak pátrací balón. Já netvrdím, že to neregeneruje, ale že to třeba padá při regeneraci. Je potřeba s ekouknout na jakou chybu to vlastně padá, ale VIF bych z toho vyloučil. Kde tankuješ?

[upravil dne 22/2/14 19:20 od koblih69]

Odesláno
na kontrolku

neřekl bych, že jen na kontrolku :), o nějakém zvýšení výkonu atd. nemá cenu se bavit, ale každý diesel se po přidání VIF ztišil--takže nějaký vliv na spalování to má :myslim, s tím ztišením je to sice subjektivní pocit, ale vsadím se, že tento pocit nemám sám ;)

[upravil dne 23/2/14 10:50 od ozzy56]

Odesláno

Měnil jsem ti ten palivovej filtr, že jo? Byla tenkrát nějaká chyba na Diag? Já mám pocit, že tam byl nějaký problém s tlakem turba, nebo se pletu? Proč vyskakuje kontrolka zjistíš jedině přes diag. Pak s edají dělat nějaké závěry.

Odesláno

jojo filtr je měněný. dělal jsi mi to ty. jo jo něco tam bylo s tlakem turba no. říkal jsi že by bylo dobré ho rozhýbat nebo že budou špatné hadičky. ale je mi divný že když dávám VIF tak to nic nedělá. předtím to dělalo cca po 900 km a regenerace byla co si pama tuji něco málo přes 600 km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...