Návštěvník Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Tak sem se vykašlal na lepení, prostě to tam nalisoval, a konečně to má zvuk motoru! Přemýšlím nad tím že to tak nechám, ložisko tam drží, nemá snahu vyjet ani pod tlakem, takže zavřu kapotu a budu doufat že už jí na dlouhou dobu zase neotevřu Citovat
krtek 2 Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 No dufaj ze sa nevysunie lebo ak ano tak sa ti drazkovy remen zamota do rozvodoveho remena a konecna,mal si ho nejak zaistit Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Vysunout se nemůže, drží ho ten \"talíř\" kterým se přidělává ta kladka, takže v nejhorším mi to zničí kladku. Tohle mi ale vysvětli.. Jak je možný že se drážkovej řemen zamotá do rozvodů? Rozvody jsou zakrytovaný, takže pokud to nedostane nějakou pořádnou ránu která by rozflákala celej kryt, tak není způsob jak to zničit ne? Nebo je? Citovat
krtek 2 Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Je to 50 na 50 ak odpadne kladka remen sa zakusne a moze podklznut pod ten kryt, motor ma silu a ked sa ten remen kusne tak nieco povoli a remen to nebude ale ten pruzny ,kryt sa polame a zmota sa to z rozvodovym remenom ,kolega mechanik uz mal taketo pripady ,alebo sa jednoducho remen namota na remenicu kluky (medzera medzi remenicou a krytom je malicka) a to tam proste silou zatlaci na ten kryt a ten sa rozleti a vsetko To vbehne do rozvodov [upravil dne 24/2/14 17:31 od krtek 2] Citovat
koblih69 Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Když čtu o pár příspěvků výš že jsi to \"promazal\" WDčkem tak mě to hned zaujalo Pak už jsem jen valil voči jak jsi promazával ložisko... Kladku vyměň, pokud to ložisko není zalisované tak se dřív nebo později protočí vydře ten vnějšek a vysype se to a že se to do rozvodů namotat může tomu věř Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Vždyť tam je zalisovaný. Promazal, prostříkal, není to jedno? A co je špatný na namazání ložiska? Citovat
koblih69 Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Tak jednak mazat poškozený ložisko je nesmysl a jednak WD nemaže ... Citovat
Návštěvník Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Jo, ale řekni mi jak jinak bych zjistil že je to tím ložiskem kdybych ho nenamazal? Výměnu nepočítám. Podle tvý teorie bych musel ložiska postupně měnit, abych našel to který je špatný. Je jasný že pokud protáčení ložiska zní jak kdyby tam praskal písek, a po namazání se zvukovej projev změní, tak je to tím, zatímco kdyby se zvuk ani trochu nezměnil, tak je v háji něco jinýho. WD40 nemaže? Tak co potom, odmašťuje? A když už si tak čtu první stránku.. Kde jsem prosimtě psal že jsem něco mazal WDčkem? Nikde jsem o tom žádnou zmínku nenašel. Mimochodem, přečti si co píšou na plechovce. Slouží k povolení zarezlých závitů. Asi by to tam nepsali kdyby to k tomu nebylo nemyslíš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.