skuci Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 přijde to jen mě, a nebo je to fakt, že při pohledu na tyto dva vozy po faceliftu mají totožná přední světla? jsem teď četl články a koukal i na fotky přijde mi to tam Citovat
poldiss Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Taky jsem si toho všimnul maj i stejný zrcátka a mlhovky, jen na jinym místě Citovat
MilanF1 Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Je to možné, zároveň i návrat do dřívějších dob. Nicméně proč ne, ušetří se náklady, jen ať jsou auta jednoznačně rozpoznatelná - ne jako Rapid a Octavia. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 skuci, máš asi pravdu. Koukal jsem do SB a obj. čísla světel jsou u nových 3008 a 5008 stejná Citovat
skuci Odesláno 21. únor 2014 Autor Odesláno 21. únor 2014 Milan: no malá odlišnost tam je, ale taky to žádný šlágr není... , navíc to ušetří peníze max Peugeotu ale pro zákazníka budou stát stejnou řachu jako kdyby na jinym autě nebyly... HonzaZ: tak přeci jen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.