Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau dostal jsem lakavou nabidku na koupi Peugeotu 308 gti v plny palbe za velice vyhodnou nabidku ... Ale chybi mi zhruba 40 000kc a od rodicu si pujcovat nechci protoze bych se nevyhnul zbytecnym otazkam atd. A tak jsem se rozhodl ze jedinou volbou by bylo prodat svou 406tku ... Jakou si myslite ze ma cenu ? Peugeot 406 2.0Turbo + LPG (platnost jeste 5 let), auto je v plne vybave krom tempomatu, Automaticka klima, El. okna predek i zadek, pred pul rokem delane kotouce + desticky v predu i vzadu, pred 2 mesici delana spojka, Kozeny sedacky + stropnice sloupky kastlik spolujezdce plasty pred ridicem zadni plqto a tapece v kozence, novy vyfuk k tomu pridam ( jeste jsem ho tam nedal, najeto poctivych 370 000km, lak v dobrem stavu, v aute se nikdy nekourilo, pridam zimni sadu kol s pneu Barum Polaris 2 r15 letos jezdeno druhou zimu + sadu letnich alu kol Mistral s pneu Barum Bravuris 2 r15 jezdeno jednu sezonu. Na aute sportovni stavitelny podvozek Raceland (Stary 4 mesice) a mohu pridat i seriovy puvodni podvozek, v roce 2013 meneno: tycky stabilizatoru v predu i vzadu, menen pravy zadni naboj z loziskem, zadni ulozeni napravy, predni cepy, horni ulozeni prednich tlumicu + pridam hromadu nahradnich dilu. bez servisni knizky. cerstve po technicke. Jaka je podle vas cena ? Diky za typ.

[upravil dne 20/2/14 10:39 od Print]

Odesláno

Cena může byt 20-50 000kc,záleží kdo na něj bude mít chuť.....

Když ho bude chtít nadšenec co chce tohle auto ,ze se mu líbí tak i tech 40000je reálných....;)

Odesláno

To čučím osobně si myslím,pokud by jsi našel někoho kdo to ocení všechno tak real. kolem 30tis možná jinak maximálně 20tis. :( Přece jen tam bude i EKO výpalný typuju minimálně 5000,-

Odesláno

Primarne je blbost hlavne kupovat auto za posledni penize, kdyz ti nezbyde ani rezerva.

A inzerovat za tech 40 muzes zacit, treba nekdo bude mit naladu za to takovy penize dat, ale dle me je real 15-20...

Edit: nehlede na to, ze ti bude chybet dalsich 15, kdyz si chces koupit i novej comp ...:P:D

[upravil dne 20/2/2014 11:54 od Neon]

Odesláno

Jsem rád, že to napíše taky někdo jiný, ode mě už je to otřepaný :D

Řešit blbejch 40tis kvůli autu typu 308 je šílený nepoměr. S takovou si mnohem radši nech tu 406. Pokud těch 40 nevyděláš s prstem v nose, rukou v kapse a tím, že po koupi zakrátko stejně vyděláš dalších mnohem víc, abys nebyl s penězma nadoraz nebo dokonce v mínusu, tak prostě o dražších autech ani neuvažuj.

Odesláno

Na to auto prachy mam ale chci si nechat rezervu .... kdyby nahodou neco ... a jak jsem psal v IT sekci komp si koupim pouze kdyz si nekoupim tu 308 :) Jde o to ze to gti bych kupoval od znameho meho dedy ktery ji prodava protoze se boji tech 200koni a je to uz pro neho zbytecne velke auto ... navic ma vyhlidlou 206 na kterou mu taky schazi par penez takze tu 308 by mi prodal o zhruba 50 000 min nez je jeji realna cena coz by byla podle me super koupe :) ale pucovat si kvuli tomu nechci tak me napadlo prodat svoje auto ... ja osobne bych si predstavoval cenu me 406 v rozmezi 25-35 000kc. a ten zbytek bych dal z rezervy a na chvilku se uskromnil :) uvidi jeste o tom popremyslim skouknu ceny nahradnich dilu na gti a pak se rozhodnu. Jinak ma nekdo nejake zkusenosti z 1.6THP ?

Odesláno

Osobně těmhle malým objemům a velkým výkonům vůbec nevěřím a bál bych se výdrže...kór když to není úplně nový atd.. Zastávám názor : Objem ničím nenahradíš.

Odesláno

To se právě pleteš. Do spolehlivosti (lépe asi psát životnost) promlouvá rok návrhu, image značky, materiál, použitá bezpečnost,chování řidiče ale rozhodně ne objem.

Odesláno

Tvoje auto má přesně takovou cenu, jakou bude ochoten někdo zaplatit :D

Když budeš mít štěstí na vola, tak prodáš slušně. Dobrý je, že volů je všude spousta, blbý je, že ne každý vůl bude chtít koupit zrovna tvoje auto:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...