Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Dneska ráno když jsem jel do práce tak mi začalo klepat pravý přední kolo při rozjezdu. Ale při pomalém rozjezdu se nic neozve. Dneska jsem byl na geo a tam mi řekli že mám načnute silentbloky na ramenech, a špatnou stabilizační tyčku na levý stráně.

Může to být závada toho že při rozjezdu to klepne.. ? a nebo čím jiným by to mohlo být ?

Odesláno

před dvouma měsícema nové tlumiče,uložení tlumiču,komplet silentbloky ramen,čepy ramen,čepy řízení, Tyčky se nechávaly . Vubec to nechápu jak to dělaj. Ted sem sundaval ze 405 a ty byly originál. Jinak taky mi to dělá při rozjezdu hlavně přes díru . Dnes mi tam cvaklo když sem sedl do auta

Odesláno

Mě pořád známej ze servisu tvrdí že je to hřeben ale dělá jen ochcávky,jelikož sem se dočetl že na 406 přední tyče moc nedožijou tak si myslím že je to na 99 procent toto,snad do pátku budou nové tak bych napsal jestli to při rozjezdu klepne,nebo jako že se tam něco posune:D . Sem se měl stavit a mohly jsme posoudit :D minul týden sem byl v budějovicích

Guest servisman
Odesláno

Ono si to chce občas lehnout pod auto,pokud jsi byl na sbíhavosti,tak auto jsi měl krásně nad sebou ,mohl ses podívat co a jak. Stabilizační tyčka mne klepala při přejezdu kamene ,ale řekl bych že u tebe se jedná o ten silentblok na rameni.Ted zda vyměnit celý či jen ten silentblok.

Odesláno

Zadní silenbloky trpí na 306tce, jakmile se rychle rozjedeš, posune se celé rameno a může to mlátit. Zadní silentblok se projeví i tak, že když jedeš rovně a prudce přidáš plyn, auto by mělo mít tendenci se stáčet k nějaké straně. :myslim

K těm tyčkám: pokud máš plastové, tak podle klepání nepoznáš, kdy odcházejí, protože neklepou. :D

Odesláno

:roll A jak se pohybuje cena výměny silentbloku ?

Už tyček mi je to jasný, tam když mi sni zahýbal tak snad 4mm vůle..

Jinak díky za popsaní ;)

[upravil dne 18/2/14 20:58 od EronixHD]

Guest servisman
Odesláno

Zadní silentblok byl ko na 75% , vyměnil se ten a i ty přední na rameni za new. Je zarážející , že se ten problém u tebe vyskytl až po šťouchanci do kufru, do té doby bylo vše OK jak jsi mi říkal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...