djvlada Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Ahojte kluci takze k problemu 1.menil sem vzadu cidlo abs dle diagnostiky km/000 puvodne bylo 890km/h asi nejrychlejsi peugeot na svete ale k problemu po vymene vzdy kdyz zatocim doleva volantem i na miste se opet rozne abs kde mam hledat chybu ma to neco spolecneho s volantem vubec vzdy vlevo v pravo nic. 2.problem startovani studeneho motoru system siemens bohuzel vymeneno-starter,balonek nafty,drv ventil,hadicky,zhaveni zhavy svicky novy,vstriky kontrolovany netecou nekapou prasi jak maji vse v norme akorat to strasne dlouho toci na konci dam video-mam tu nahradni cerpadlo nevim jesi je ok ale zkusim asi vymenit protoze kdyz pumpuju balonkem mel by stvrdnout ale to se nestane muzu pumpovat do nekonecna(zkousel sem i cerpadlo do nadrze aby to natlacilo bez uspechu startovalo to stejne dlouho [upravil dne 17/2/14 16:29 od djvlada] Citovat
Zemla703 Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Jo ja mam to samy ale o zdibec lepsi me jak uz chytne tak nechcipne ale taky tocim dlouho.Zatim to neresim ale az bude cas a finance dam tam starter 1.7kw melo by to pomoct.Mam tam starter nevim presne jaky jen sem na nem videl made in poland takze ... takze buh vi jestli ma 1.4kw co by tam mel byt. O proti me ti to ale opravdu toci oneco min jak me.Cti tu mozna ti to neco da Je tam nekde i video myho startovani ... A to bylo jedno z tech horsich leju do nafty aditivum nereknu ti ted jake doporucili mi ji v Pazoutu a dost se starty zlepsily+vymena pal filtru takze to muze byt i tim nvm Citovat
Mio806 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 djvlada - tento problém se startem (podle videa) jsem měl před 14dni na služební octávce. Bylo to při mrazech a když to konečně nastartovalo tak šel z výfuku bílý kouř. Problém byl s vodou v palivovém filtru a již zanesený filtr. Přitom výměna měla být až za 8000km. Přidávám i teď do nafty aditiva je klid a opět ihned startuje. Citovat
twoolf Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Ahoj, k tomu ABS - mám stejný problém, levé zadní točí jako blázen i na místě. Měnil jsem kde co a nic... Starty mám taky horší, ale pomohlo vyčištění startéru, mél úplně suchou převodovku. Někdo to tu i řešil přidáním čerpadla do nádrže, ale už jsem nenašel zpětnou vazbu po montáži Citovat
djvlada Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 to cerpadlo sem asi zkousel ja dokonce ho tu mam kdyby mel nekdo zajem tak 500kc necham pac me je k hovnu i kdyz sem ho namontoval do systemu a udelal jeste rozdvojeni pred filtrem aby se prebytecna nafta vracela zpet do nadrze nepomohlo pokud system asi nanatlakuje na pozadovany tlak nechyti v tomhle bych hledal problem ja a hledam dal takze reknu studeny start po 12h reknu ze to ma 210mbar dle diagnostiky a mel by byt cca 400mba v cem hledat chybu mmt nemam diagnostiku u sebe ABS-na to me jeste nikdo neodpovedel cidlo nehlasy chybu jen pri zatoceni volantu doleva tak vyskoci hlaska abs foult ci tak nejak uz me s toho auta hrabe Citovat
ferinko2 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Ak máš ESP,tak bude vadný snímač polohy volantu,hlási ti poruchu ABS A tých 210mba je tlak čoho? [upravil dne 18/2/14 20:37 od ferinko2] Citovat
djvlada Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 aha ESP nemam diky za radu s abs zkusim to rozdelat i tak uz sem s toho jetej jinak to bylo ccca je tlak co ukazuje diagnostika pri startu jakmile se natlakuje rekneme na 400 tak to nastartuje:)rekneme teoreticky protoze nemam u sebe diagnostiku abych dal presny data [upravil dne 18/2/14 19:41 od djvlada] Citovat
Zemla703 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Jo ale furt si nenapsal ceho tlak ???Tlak vysokotlakeho cerpadla strikovacu ? Ohledne ABS mas poradne ocisteny mag. prouzek na lozisku?Me to take furt hlasilo chybu ale ja to mel po rozjeti ne pri pohybu volantem.Vse okolo cidla sem vycistil odloupal vsude vrstvy rzi a vse je uz v pohode... Citovat
djvlada Odesláno 20. únor 2014 Autor Odesláno 20. únor 2014 rikam nevim nemam diagnostiku ano asi tlak v railu protoze to fakt startuje hrozne,jinak to abs zkusim vymenit prvne kotouce a kdyz u toho budu tak to cely odrbu dik za napad samozrejme to na miste neudela jen kdyz se rozjedu i treba 5km/h Citovat
Zemla703 Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Ja mel nanos vazeliny a spiny na mag krouzku po odstraneni ok ... Citovat
djvlada Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 ocisteno a dela to furt ted prijde novy cidlo tak zkusim jeste to a jesi ani to nepomuze ma s tim neco spolecneho volant i ci packy protoze to dela jen pri zatoceni doleva poku pojedu vzdy doprava neudelato Citovat
kacaba12 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 TO startování vidím ve startéru. Startér musí točit. Pokud má už naběháno tak se kříží a odebírá proud,elektronika nesmí poklesnout jinak auto nechytne. Startér odebere všechen proud a motor už nechytne. Další věc může dělat akumulátor, svorky na akumulátoru,ukostření motoru. Další věc mohou být namontovaný špatné žhaviče,zaleží jestli máš mikro žhavení,dlouho ti to žhaví. Mě žhaví motor max 5 sec. a pak chytne na cuknutí ,ale startér točí. Citovat
djvlada Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 takze to abs stale ukazuje rychlost 655km/h prave zadni kolo pritom cidlo je nove z autorozvodu.cz dela to jen kdyz se rozjedu tak proste vybehne hlaska abs fault,takze mam jit po kabelech jenze ty nikde na prodej samotne nejsou uz me to auto fakt stve,cistil sem i naboj od rzi a od necistot a jak tu nekteri popisuji nejaky ozubeny kolo tak nic takoveho tam neni je to hladky tak jak ma byt asi ani vidno ze by tam neco navic melo bejt?co samotna kostka od abs mam to nejak rozdelat promazat Citovat
ferinko2 Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Keď ozubené kolo nemáš,je tam magnetické ložisko,dosť možné,že tam máš sajrajt,alebo niekto menil ložisko za obyčajné. P.S.Dajak som nepostrehol o akom aute sa bavíme. Citovat
djvlada Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 p307 2.0hdi 2001 :)tak sem se v tom rypal abs funguje airbagy taky nesviti a zpravil sem packy coz me potesilo ale nasrala me hlaska malo brzdove kapaliny cosi asi s cidlem na tej nadobce za baterkou furt na me blika stopka a problem s brzdami abs jinak funguje cidlo uz taky vali a problem byl v kostce abs nekdo uz menil kabely predemnou a samozrejme je propajel takze to zkorodovalo a uhnilo tak sem to zpravoval vse Citovat
pecino Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Ahoj, mám taky nový problém s ABS, levé zadní kolo mi hlásí na dia 655,3Km/h. Když čidlo odpojím tak hlásí že chybí čidlo nebo je přerušeno vedení, když dám druhé čidlo ABS a nechám ho volně bez montáže tak taky hlásí rychlost 655km. Když jsem nové bez montáže připojil k pravému kolu tak to nehlásí žádnou chybu. Bude problém v kostce u předního kola, nebo někde jinde? Všiml jsem si že u levého kola vedle výfuku byl lehce prodřen husí krk v kterém jde kablík k čidlu. Co by se stalo kdyby jeden s drátů škrtl o kostru? Přrušen asi nebude když to pozná že čidlo odpojím. Nebo je to třívodičové a kostra je vedena přes šroubek? Citovat
twoolf Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 mám stejný problém jako pecino. LZ kolo má neustále vysokou rychlost. čistil jsem, měnil jsem. Výsledek je takový, že se to chová, jako by byl přerušený obvod. Takže ještě zkusím shodit nárazník a podívat se na jednotku, respektive její konektor. Citovat
pecino Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Bez sundání nárazníku se k jednotce nedá dostat? Citovat
djvlada Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 da ale pristup nahovno staci sundat podbeh ale sem tez nazoru sundat naraznik ja nasel asi problem meho peugeotu a to sou kabely ktery vedou k zasuvce na jednotku tu kabelaz a konektor nekdo menil a samozrejme to trosku zprasil kabely mam zaoxidovany asi tak ze uz to nikdo nerozchodi boze za co me trestas s tim peugeotem a jeste me to hlasy esp chyba komunikace jak zjisitim ze tam bylo a ted neni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.