Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas.Prosim o radu.Vcera jsem byl na mycce a urvala se mi anténa.Celej ten zavit,co je v drzaku na strese je pryc.Nevite někdo,kde sehnat celou antenu a jak ji vymenit?Dekuji vsem za rady:papa

Odesláno
pokud zakladna zustala tak vytahnout zbytek prutu a dat novou, dle libosti bud dlouhou nebo psi ocasek :cool:
Zakladna sice zustala,ale vevnitř uz není zadny zavit.Takze tam nic namontovat nejde:(
  • O 1 rok později...
Odesláno

Nazdar, mám taký postreh, jazdievam z východu do stredu Slovenska, dlhú dobu som počúval len CD a teraz už častejšie nechávam ísť rádio, no mám obrovský problém s príjmom signálu, vkuse tie rádia len prepínam, lebo 80% z nich mi počas jazdy buď úplne vynecháva, alebo počujem len šum. Lepší príjem mám v mestách, ale mimo je to katastrofa ... tak mi napadlo, či nebude problém s anténou. Mám sedana a nemám šajnu kde je anténa :-)

Odesláno (upraveno)

Na auto v podpisu (VIN).

Anténa je vyhřívání zadního okna.

Možná tam nemáš položky 1 a 8, jsou tam dvě možnosti. Položku 10 tam máš v každém případě.

post-2001-0-74306700-1439197803_thumb.jp

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Takže ak tomu rozumiem správne, tak ako anténa sa používajú tie vyhrievacie káble v zadnom skle, alebo ju mám pod čelným sklom, tak? Môžem mať aj aj?

Ak je pod čelným sklom pri gps anténe, tak mi napadá, či neruší signál rádia moja nová čierna skrinka (kamera s gps modulom) mám ju totiž nalepenú pri spätnom zrkadle, pretože občas mi ruší navigáciu v aute (auto podla mapy ide po poli)

Môže to mať niečo spoločné s rádiom? Prípadne máte niekto problém s príjmom signálu rádia?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Nazdar, už niekto niekedy riešil zosilňovač na anténu? Veľmi slabo chytám rádio keď som na D1 mimo väčších miest, alebo keď som na Čertovici a Donovaloch ...

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj,

navážu na předchozí - neřešil někdo zesilovač nebo nějaký problém s příjmem stanic? Mám RT4 a příjem rádia za jízdy nic moc, šumí a vypadává, pokud je signál slabší...

Dík za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...