Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím po přeřazení (i rozjetí) mi auto moc netáhne, začne až tak kolem 2000 ot. většinou se držim do těch 2500. Na palivovej filtr se mi to nezdá. Nevíte někdo čim by to mohlo bejt? díky za odpovědi

[upravil dne 13/2/14 15:46 od jéřa]

Odesláno

mám ho už skoro 3 roky takže vim jak to má tahat a turbo spíná až od 2500. Je to něco podobnýho jako když je ucpanej pal. filtr, jakoby se to trochu dusí, zrychluje to pořád, ale pomalejc a pak to trochu škubne a jede normálně. Nevim jestli to neni čerpadlem

[upravil dne 13/2/14 16:27 od jéřa]

Odesláno

Možná je to kravina, ale teď jsem to řešil na fordu. Stačí mít špatný zapalovací kabely od svíček a auto děla kraviny. Zkus se na ně taky podívat.

Guest minimaxa
Odesláno
Možná je to kravina, ale teď jsem to řešil na fordu. Stačí mít špatný zapalovací kabely od svíček a auto děla kraviny. Zkus se na ně taky podívat.
Zvedni se od počítače, vylez ven před barák, a pokud tam máte trochu sněhu, tak do něj strč hlavu a zamysli se :myslim:D:D
Odesláno
Zvedni se od počítače, vylez ven před barák, a pokud tam máte trochu sněhu, tak do něj strč hlavu a zamysli se :myslim:D:D

Víš co mi můžeš.. :)

Odesláno

jj budu moc rád.. :)

To jsem zase napsal dobrou kravinu. :roll Dostal jsem vysvětlení od nejmenovaní osoby. Takže sorry :papa Nováček no... :(

[upravil dne 15/2/14 21:34 od EronixHD]

Odesláno

Zdravím, řešil jsem podobný problém, u mě to byl bordel v nádrži a přicpané sítko, taktéž by to mohlo přisávat vzduch u nějaké netěsné hadičky na to je nejlepší průhledná mezi čerpadlem a filtrem.

Odesláno

a nedělalo by to pořád když by bylo přicpaný sítko? a to sítko je na čerpadle v nádrži? Jinak teď sem ho trochu prohnal, protože sem ho poslední dobou nějak moc šetřil a jednou za čas je dobrý ho provětrat i kvůli turbu a myslim že se to i zlepšilo. Až budu mít čas tak se musim na něj podívat jestli teda někde nepřisává vzduch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...