matesxxx1 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 chtěl jsem se zeptat jestli je dobré dávat nanaftový motor přímé sání nějaký KN filtr. Někde jsem četl že dieslové motoy jsou náchylné na něčistoty a myslím že tyto filtry jsou určtě více propusné než origo. Díky [upravil dne 11/2/14 23:26 od matesxxx1] [upravil dne 12/2/14 20:43 od matesxxx1] Citovat
rootsky Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Vlevo nahoře vyhledávání, už to tu párkrát bylo... Citovat
oddie Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 A co za sport si od toho konkrétně slibuješ? Citovat
matesxxx1 Odesláno 12. únor 2014 Autor Odesláno 12. únor 2014 A co za sport si od toho konkrétně slibuješ? No asi jako každý na tomto foru--- vůbec žádný. Myslím že to nemá cenu u skoro žádného auta na tomto furu pokud nemá někdo něco pořádně našláplého nějaký 3l 6v nebo nechce věnovat do úpravy motoru 50 tisíc... prostě jen tak... Citovat
matesxxx1 Odesláno 12. únor 2014 Autor Odesláno 12. únor 2014 Vlevo nahoře vyhledávání, už to tu párkrát bylo... omlouvám se podívám se... Citovat
rootsky Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 V pohodě. Dočteš se tam, že na HDi jedině kvalitní vzduchový filtr s vlastnostmi toho origo. Koukni, zda se pro tvé auto dělá s \"textilní\" vrstvou, ten přednostně. Nešetřit, pravidelně měnit. Jen pro představu používám MAN a Purflux. Samo použitelných značek je víc, někdy se vyplatí zajít se zeptat i do PUGservisu na origo díl, jen aby byla představa a nešetřilo se na špatném místě (na HDi to platí o všech filtrech) Citovat
matesxxx1 Odesláno 13. únor 2014 Autor Odesláno 13. únor 2014 V pohodě. Dočteš se tam, že na HDi jedině kvalitní vzduchový filtr s vlastnostmi toho origo. Koukni, zda se pro tvé auto dělá s \"textilní\" vrstvou, ten přednostně. Nešetřit, pravidelně měnit. Jen pro představu používám MAN a Purflux. Samo použitelných značek je víc, někdy se vyplatí zajít se zeptat i do PUGservisu na origo díl, jen aby byla představa a nešetřilo se na špatném místě (na HDi to platí o všech filtrech) Díky za odpověď. Myslel jsem že bych si udělal nerezové sní a na konci nějaký filtr od KNka jako jsem si to dělal u benzínu ale dle toho co píšeš tak na to zapomenu a budu se věnovat jenom origo filtrům. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.