funthomas Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 som zvedavy co ti to dorazi, pozeral som feedback vela ludi sa stazovalo, ze instalacne DVD nefunkcne, niekto tam spomina ze je to "B" verzia, co nie je ziadna slava Citovat
groovred Odesláno 22. říjen 2014 Odesláno 22. říjen 2014 (upraveno) No vieš vela ludí je s prepačením tak blbých že si to nevedia nainstalovat alebo cracknuť, že je to B verzia mi nevadí, za tie penieze sa snaď C-čko ani neda zohnať, už dorazila do Prahy :-) Upraveno 22. říjen 2014 uživatelem groovred Citovat
groovred Odesláno 24. říjen 2014 Odesláno 24. říjen 2014 Uz je doma, este som neinstaloval ale je to B-čko Citovat
Driscoll Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 A jak teda funguje s tím kabelem diagnostika? Citovat
Driscoll Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 JInak jsem konečně vyřešil na svém autě hlášku "engine antipollution system defective". Jedna z potlakových trubiček se přilepila k výfukovému potrubí, stavila se a stala se neprůchozí. Oprava cca 1 hodina, auto poskládáno opět v jeden kus a jezdí výborně, ještě vymazat chybu, at nesvítí na palubce. Citovat
robert14 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 (upraveno) Edit Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem robert14 Citovat
groovred Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 A jak teda funguje s tím kabelem diagnostika? Funguje normalne, mam tam verzi diagboxu 7.5x Citovat
OK406 Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 Chci se zeptat, zdali se vyřešil trojblik ( tripplink ). Pokud ne, tak zde je příspěvek. Jinak se dá samozřejmě dodělat. I já jej dodělával do své 406. Nejen já . Citovat
Driscoll Odesláno 15. listopad 2014 Autor Odesláno 15. listopad 2014 Ahoj, nevyřešil, prý to na 607 nejde namontovat, někdo mi to v jedné firmě vysvětloval, ale uplně jsem to nepochopil. Ale prý u 607 nejsou klasické blinkry jako u škodovek. Citovat
OK406 Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 Domnívám se, že by trippling měl jít dodělat. Snad se ozve někdo, kdo rozumí elektrice u 607 a napíše, zda-li ano či ne. U 406 a jiných aut to jde. Tak nevidím důvod, proč by měla být 607 jiná, co se týká elektriky a zapojení tripplingu (trojbliku). Citovat
Driscoll Odesláno 16. listopad 2014 Autor Odesláno 16. listopad 2014 tady je ta odpověd, co mi přišla ohledně tripplingu: Bohužel tento výrobek nejde pro vozy koncernu PSA Peugeot Citroen ty mají přerušovač elektrický v páčkách pokud se zapojí podle návodu tak výrobek funguje ale na přístrojové desce se směrovky nerozblikají. Citovat
Driscoll Odesláno 16. listopad 2014 Autor Odesláno 16. listopad 2014 Ale já teď řeším jiný problémek. CHtěl jsem si opravit zavírání popelníku ve středovém tunelu, ale nepřišel jsem na to jak se vyndavá hlavice řadící páky na automatu a ten šedý plast s vedením kulisi. nemá někdo navíc popelník do středového tunelu? Rád bych ho sehnal, at tam nemám ošklivou díru :-) Citovat
Driscoll Odesláno 17. listopad 2014 Autor Odesláno 17. listopad 2014 Zavírání popelníku opraveno velice jednoduše. Jakmile jsem přišel na to, že automat musí mít zařazený manuální řazení, pak jde ven ten šedý plast okolo. Popelník měl vypadnuté zamykání, oprava cca 2 minuty, popelník opět zavírá jak má. Citovat
Driscoll Odesláno 6. prosinec 2014 Autor Odesláno 6. prosinec 2014 Tak semi zase přihodilo něco nemilého. Měl jsem zapnutý ofuk předního okna, najednou něco luplo a ventilátor přestal foukat. Tak jsem ho vyndal, otestoval a ventilátor je v pořádku. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Chtěl jsem zkontrolovat pojistku, ale bohužel jsem nezjistil, která pojista je na ventilátor klimatizatoru. V peugeotu mi řekli, že by mohl být v háji regulátor otáček. Ten netuším jak proměřit. Poradil by někdo co s tím? Citovat
funthomas Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 kompletny navod https://www.youtube.com/watch?v=nYSeJBjiROo Citovat
Driscoll Odesláno 6. prosinec 2014 Autor Odesláno 6. prosinec 2014 Super, děkuji za návod, vyzkouším to :-) Citovat
Driscoll Odesláno 6. prosinec 2014 Autor Odesláno 6. prosinec 2014 Tak přesně podle návodu přeletováno, bohužel problém nevyřešen :-(. Neměl by ještě někdo nějaký nápad? Může být problém vůbec i někde jinde než jen v té regulaci ventilátoru? Děkuji Citovat
Driscoll Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Nazdar lidi, 607 nemá pojistku na ventilátor topení? V Peugeotu jí totiž taky nenašli. Prošel jsem všechny pojistky už snad třikrát. Přijde mi divný, že by tak silný spotřebič neměl žádné jištění. :-( Citovat
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Měl jsem ročník 00, podle instrukční knížky je to pojistka č. 4 v motorovém prostoru. (Ventilátor klimatizace, 40 Ampérů) Citovat
Driscoll Odesláno 10. prosinec 2014 Autor Odesláno 10. prosinec 2014 Tak tu pojistku jsem našel, ale ta je taky v pořádku. zkoušel jsem hledat i celé schéma v service boxu, ale taky bohužel bezúspěšně. Je to nějak zapeklitý s ventilátorem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.