Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No vieš vela ludí je s prepačením tak blbých že si to nevedia nainstalovat alebo cracknuť, že je to B verzia mi nevadí, za tie penieze sa snaď C-čko ani neda zohnať, už dorazila do Prahy :-)

post-17837-0-15508200-1413995358_thumb.p

Upraveno uživatelem groovred
  • O 3 týdny později...
Odesláno

JInak jsem konečně vyřešil na svém autě hlášku "engine antipollution system defective". Jedna z potlakových trubiček se přilepila k výfukovému potrubí, stavila se a stala se neprůchozí. Oprava cca 1 hodina, auto poskládáno opět v jeden kus a jezdí výborně, ještě vymazat chybu, at nesvítí na palubce.

post-45960-0-55710900-1415861022_thumb.j

Odesláno

Ahoj, nevyřešil, prý to na 607 nejde namontovat, někdo mi to v jedné firmě vysvětloval, ale uplně jsem to nepochopil. Ale prý u 607 nejsou klasické blinkry jako u škodovek.

Odesláno

Domnívám se, že by trippling měl jít dodělat. Snad se ozve někdo, kdo rozumí elektrice u 607 a napíše, zda-li ano či ne. U 406 a jiných aut to jde. Tak nevidím důvod, proč by měla být 607 jiná, co se týká elektriky a zapojení tripplingu (trojbliku).

Odesláno

tady je ta odpověd, co mi přišla ohledně tripplingu:

Bohužel tento výrobek nejde pro vozy koncernu PSA Peugeot Citroen ty mají přerušovač elektrický v páčkách pokud se zapojí podle návodu tak výrobek funguje ale na přístrojové desce se směrovky nerozblikají.

Odesláno

Ale já teď řeším jiný problémek. CHtěl jsem si opravit zavírání popelníku ve středovém tunelu, ale nepřišel jsem na to jak se vyndavá hlavice řadící páky na automatu a ten šedý plast s vedením kulisi.

nemá někdo navíc popelník do středového tunelu? Rád bych ho sehnal, at tam nemám ošklivou díru :-)

Odesláno

Zavírání popelníku opraveno velice jednoduše. Jakmile jsem přišel na to, že automat musí mít zařazený manuální řazení, pak jde ven ten šedý plast okolo. Popelník měl vypadnuté zamykání, oprava cca 2 minuty, popelník opět zavírá jak má.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak semi zase přihodilo něco nemilého. Měl jsem zapnutý ofuk předního okna, najednou něco luplo a ventilátor přestal foukat. Tak jsem ho vyndal, otestoval a ventilátor je v pořádku. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Chtěl jsem zkontrolovat pojistku, ale bohužel jsem nezjistil, která pojista je na ventilátor klimatizatoru. V peugeotu mi řekli, že by mohl být v háji regulátor otáček. Ten netuším jak proměřit. Poradil by někdo co s tím?

Odesláno

Tak přesně podle návodu přeletováno, bohužel problém nevyřešen :-(. Neměl by ještě někdo nějaký nápad? Může být problém vůbec i někde jinde než jen v té regulaci ventilátoru?

Děkuji

Odesláno

Nazdar lidi,

607 nemá pojistku na ventilátor topení? V Peugeotu jí totiž taky nenašli. Prošel jsem všechny pojistky už snad třikrát. Přijde mi divný, že by tak silný spotřebič neměl žádné jištění. :-(

Odesláno

Tak tu pojistku jsem našel, ale ta je taky v pořádku. zkoušel jsem hledat i celé schéma v service boxu, ale taky bohužel bezúspěšně. Je to nějak zapeklitý s ventilátorem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...