Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den.

Chci se zeptat. Sice to sem nepatri ale myslim si ze to bude tady jistejsi:( nemate nekdo funkci turbo na prodej?

ale to mi prestalo tahnout a v servise mi rekli ze je to turbo v haji.

Je tam mala netesnost:(

Caps Lock a ještě duplicita ach jo ....

[upravil dne 7/2/14 16:43 od StibTo]

Odesláno

asi olej nebo nevim dneska mi to volali..

Omlouvam se jednalo by se o 66KW HDI nechci to kupovat nekde pres inzerat nikdo nevim jak natom bude a c kdo posle

Odesláno

No asi takhle, pokud prosakuje olej tak turbo pořád tlačí, dokud nemá takovou vůli, že se rozsype. A že se rozsypalo bys asi slyšel. Pokud netlačí vůbec a nevylítaly z něho lopatky tak bych asi hledal chybu jinde.

Odesláno

takze to nemusi byt turbem?

poznal by to i lajk? jelikoz motorum moc nerozumim:( by mozna mohlo byt ono jelikoz auto tahlo jako ale pak pri vyzsisch otackach prestalo ale samozrejme nebyl to nic moc tah auto jen sicelo

Odesláno
takze to nemusi byt turbem?

poznal by to i lajk? jelikoz motorum moc nerozumim:( by mozna mohlo byt ono jelikoz auto tahlo jako ale pak pri vyzsisch otackach prestalo ale samozrejme nebyl to nic moc tah auto jen sicelo

Začal bych tím, že bych se zeptal v servisu kde ti řekli, že je turbo vadné jak na to přišli ;)

Odesláno

Pokud nevíš jaká vůle má být tak to asi nepoznáš, ale nebudu ti kazit opchod. Se svými radami v čem je opravdu chyba se ohlásím zase až bude mít oddie prodáno :papa

Odesláno

tak byl bych rad zda-li vis vcem to je tak bych byl rad kdybys mi to prosim te zdelil jelikoz takovito ja vim cim to je ale nepovimto se mi nezda zrovna nejak fer

Odesláno

A co víc ti mám napsat když ignoruješ to co už jsem psal? Mám znovu opakovat, že i když je vůle velká, turbo hlučí a žere olej tak se točí a tlačí? Nebo to, že je potřeba se podívat na hadičku mezi vajíčkem a tělem apod... ??? Tak mi prosím nepič, že něco není fér, ano? Klidně si turbo vyměň, patrně přitom chybu najdeš a vyřešiš, ale že je to turbem samotným prostě nevěřím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...