lud3k Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Dobry den. Chci se zeptat. Sice to sem nepatri ale myslim si ze to bude tady jistejsi:( nemate nekdo funkci turbo na prodej? ale to mi prestalo tahnout a v servise mi rekli ze je to turbo v haji. Je tam mala netesnost:( Caps Lock a ještě duplicita ach jo .... [upravil dne 7/2/14 16:43 od StibTo] Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Turbo tu seženeš snadno, nicméně tou netěsností je myšleno co? Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 asi olej nebo nevim dneska mi to volali.. Omlouvam se jednalo by se o 66KW HDI nechci to kupovat nekde pres inzerat nikdo nevim jak natom bude a c kdo posle Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 No asi takhle, pokud prosakuje olej tak turbo pořád tlačí, dokud nemá takovou vůli, že se rozsype. A že se rozsypalo bys asi slyšel. Pokud netlačí vůbec a nevylítaly z něho lopatky tak bych asi hledal chybu jinde. Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 nepoznam kdy je turbo rozsypany a kdy nee:( ato nema tah:( a to je z chipem auto netahne Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Chip, nechip... 66kw má obtok asi je na té hadičce od vajíčka nějaká netěsnost... Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 takze to nemusi byt turbem? poznal by to i lajk? jelikoz motorum moc nerozumim:( by mozna mohlo byt ono jelikoz auto tahlo jako ale pak pri vyzsisch otackach prestalo ale samozrejme nebyl to nic moc tah auto jen sicelo Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 takze to nemusi byt turbem? poznal by to i lajk? jelikoz motorum moc nerozumim:( by mozna mohlo byt ono jelikoz auto tahlo jako ale pak pri vyzsisch otackach prestalo ale samozrejme nebyl to nic moc tah auto jen sicelo Začal bych tím, že bych se zeptal v servisu kde ti řekli, že je turbo vadné jak na to přišli Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 hridelka ma vuli oddie za kolik by bylo k mani? Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Hřídelka má vždycky vůli Vystředí se až tlakem oleje. Pokud se točí tak musí tlačit. Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 takze pokud si koupim turbo s minimalni vui tak se nic nedeje? Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Pokud nevíš jaká vůle má být tak to asi nepoznáš, ale nebudu ti kazit opchod. Se svými radami v čem je opravdu chyba se ohlásím zase až bude mít oddie prodáno Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 clen kennosaurus me v pondeli zasle turbo. moc jsem nepochopil vcem by mela byt ta chyba? Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 No to už je teď jedno... ale v turbu to asi nebude... Citovat
lud3k Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 tak byl bych rad zda-li vis vcem to je tak bych byl rad kdybys mi to prosim te zdelil jelikoz takovito ja vim cim to je ale nepovimto se mi nezda zrovna nejak fer Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 A co víc ti mám napsat když ignoruješ to co už jsem psal? Mám znovu opakovat, že i když je vůle velká, turbo hlučí a žere olej tak se točí a tlačí? Nebo to, že je potřeba se podívat na hadičku mezi vajíčkem a tělem apod... ??? Tak mi prosím nepič, že něco není fér, ano? Klidně si turbo vyměň, patrně přitom chybu najdeš a vyřešiš, ale že je to turbem samotným prostě nevěřím. Citovat
lud3k Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 ja jsem pouze rikal co mi rekli ja jsem nerikal ze nemate pravdu. Pokud nebude turbo vratim a budeme hedat dal Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Blbý je, že za tu dvojí montáž/demontáž zaplatíš pomalu víc než za to starší turbo... Citovat
lud3k Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Nooo majitel serisu peugeot je muj kamarad tak snad bude rozumnej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.