Syny Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Zdravím, jsem zde na fóru nový, proto doufám, že mě nikdo neukamenuje, že píši do špatného vlákna. Už pár měsíců koukám po autě, už jsem definitivně rozhodnutý, chtěl bych si pořídit 406 coupe s třílitrovým motorem . Proto se obracím na toto fórum, kde je spoustu zkušených lidí a chtěl bych se poradit na co si dát v případě koupi pozor a tak. Moc vám děkuji za odpověď. Citovat
John Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Jinak co se týká koupě coupe v V6 motorem je toho tu napsaný hoodně a stačí hledat,ale jsi tu nový a něco málo ti sem hodím kde se to už řešilo: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/90796-xmb/ atd.... kdyžtak se zkus přes hledaní pohledat. Popřípadě pokud nějaký kousek najdeš tak tu se už aktuálně řeší koupě coupe: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/91846-xmb/ Jinak ti přeju hodně zdaru a hlavně trpělivost v shánění coupe... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 a propos jedno pekny kupe ti uniklo o vlasek Citovat
Syny Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Mě už třetí den vrtá hlavou tohle kupé: http://www.sportovnivozy.cz/51029-peugeot-406-coupe-praha . Přijde mi nízká cena a nelíbí se mi, že ho prodává 2 měsíce před technickou. Co si o něm myslíte? Děkuju Citovat
gronholmm Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/91846-xmb/ ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Nech si vyjet historii dle VIN je tu na to vlakno treba budes moudrejsi ... Citovat
rootsky Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Hlavně se nenachat hned nadchnout, kupovat s chladnou hlavou, všechno vyzkoušet. Ono to u coupe je někdy problém, tak se to po první jízdě umí dostat pod kůži. Většina jich je na předek a oprava je někdy odbytá... Jestli to tam není (myslím ty odkazy), tak pozor na tacho a otáčkoměr + plně funkční výbavu. Mě na jednom ukazuje o 1000ot víc (neMUX) a jel jsem s coupe co ukazovalo o 20 km/h méně (MUX). Máš někoho kdo se v autech vyzná? Vzít sebou někoho takového to se u těchto vozů hodně vyplatí. Jinak jak se tu psalo, na clubu je pár top kusů, ale objeví se jen občas. Taky je tu pár hrobek, tak nevěř nikomu. A vybírej s motorem 152 kW, lépe jede a znatelně méně žere. Ten slabší má cenu jen když máš s hrabáním v autě nějaké zkušenosti a budeš ho sám servisovat (je o dost jednodušší). Další mínus je, že zpravidla tato starší coupe bývají v hrozném stavu... K tomu odkazu od tebe, nějaká slušná bývají okolo stovky, a to nemyslím předražené hrobky z Áček. [upravil dne 6/2/14 20:21 od rootsky] Citovat
Syny Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Dobře, moc ti děkuji. ještě jsem ani v žádném kupéčku neseděl, nějak na tu koupi nespěchám, nechci se unáhlit, jde o mé první auto mám strejdu automechanika, ten by tam se mnou snad zajel, s cenou kolem sto tisíc jsem počítal, ale tento inzerát mě zaujal. Ještě jednou moc děkuji za ochotu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/13897255 jsem myslim daval i do sekce \"TIPY na zajimave kousky\" ..... ale nic blizsiho nevim EDIT: jinak plati tech 152kW nevim proc to ma tak blbe uvedene jeste 140kw pak dal v textu ... dle Service Boxu (VIN) : 406 MODERNIZOVANÝ COUPÉ 2-DVÉŘOVÉ 3.0i V6 24v 210 (ES9J4S) BVM 5 [upravil dne 6/2/14 21:38 od StibTo] Citovat
Syny Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Jo tak na to jsem taky koukal moc zajímavý, už je tam pěkně dlouho a jdou s cenou pořád dolu Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Nj auto v peknym stavu malokdo oceni asi kazdej radeji koupi nalestenej prd .. se na to jed mrknout ... za to nic nedas Citovat
Syny Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 To máš asi pravdu no děkuji ti za rady a ochotu Citovat
John Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Syny : řeknu ti takhle já svoje coupe sháněl skoro rok... a jsem s ním spokojený moc... a nelituju peněz za něj... chce to hledat a hlavně když se v autech atd.nevyznáš mít sebou někoho kdo tomu rozumí a ještě líp s PP2000 na DIAG. A je to ideální kombinace.Dopředu si prolustrovat VINko historii a pak jet na prohlídku. Citovat
Msch406 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Tak taky trochu přidám ze svého poznání. Coupé se mi vždy strašně líbilo ale bylo dost drahý v té době co jsem dostal papíry. Loni na jaře jsem přitáhnul domů jedno na ND ale ještě jsem ho zprovoznil V6 140kw Automat. Hned jak člověk vidí,sedí,řídí.... tak to auto chce . Mám ho na zahradě a stačí se mi jen na něj dívat Tak dlouho netrvalo a začal jsem hledat nějáký pěkný na netu, ale jak píšete nic kloudnýho bez zásahu tuzera se moc najít nedá a když jo tak je o něj celkem zájem. Ale jak jsem se přesvědčil, tak i náhody se u nás dějí. Každopádně jsem si přečetl příběh Toma a jeho vymazlenýho modré coupé. A podle toho jsem usoudil, že nej bude ta 140kw verze, kvůli elektrice atd... tak už jsem jiný nehledal, ale je to spíš o tom v jakým stavu bude a pak je eventuelne 140X152Kw jedno. Je to hodně i o nervy čekat a čekat, mám ho vzít nebo ne, pak zmizí atd.... Citovat
Msch406 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Mě už třetí den vrtá hlavou tohle kupé: http://www.sportovnivozy.cz/51029-peugeot-406-coupe-praha . Přijde mi nízká cena a nelíbí se mi, že ho prodává 2 měsíce před technickou. Co si o něm myslíte? Děkuju Kdybych nekoupil svoje tak bych se na tohle určitě zajel podívat. Ikdyž nemám el.sedačky,rok 98, 140kw verzi, tak bych neměnil za nic. Ale tohle je moc hezký \"na foto\" A myslím, že cena není pevná [upravil dne 6/2/14 23:16 od Msch406] Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 No třeba u tohodle coupé by mě zajímalo proč tam je nárazník, kterej se dával až od r.v.05/03 a r.v. tohodle vozu je 01. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.