Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem zde na fóru nový, proto doufám, že mě nikdo neukamenuje, že píši do špatného vlákna. :) Už pár měsíců koukám po autě, už jsem definitivně rozhodnutý, chtěl bych si pořídit 406 coupe s třílitrovým motorem :). Proto se obracím na toto fórum, kde je spoustu zkušených lidí a chtěl bych se poradit na co si dát v případě koupi pozor a tak. Moc vám děkuji za odpověď. :)

Odesláno

Jinak co se týká koupě coupe v V6 motorem je toho tu napsaný hoodně a stačí hledat,ale jsi tu nový a něco málo ti sem hodím kde se to už řešilo:

http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/90796-xmb/

atd.... kdyžtak se zkus přes hledaní pohledat.

Popřípadě pokud nějaký kousek najdeš tak tu se už aktuálně řeší koupě coupe:

http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/91846-xmb/

Jinak ti přeju hodně zdaru a hlavně trpělivost v shánění coupe...

Odesláno

Nech si vyjet historii dle VIN je tu na to vlakno treba budes moudrejsi ...

Odesláno

Hlavně se nenachat hned nadchnout, kupovat s chladnou hlavou, všechno vyzkoušet. Ono to u coupe je někdy problém, tak se to po první jízdě umí dostat pod kůži. Většina jich je na předek a oprava je někdy odbytá... Jestli to tam není (myslím ty odkazy), tak pozor na tacho a otáčkoměr + plně funkční výbavu. Mě na jednom ukazuje o 1000ot víc (neMUX) a jel jsem s coupe co ukazovalo o 20 km/h méně (MUX). Máš někoho kdo se v autech vyzná? Vzít sebou někoho takového to se u těchto vozů hodně vyplatí. Jinak jak se tu psalo, na clubu je pár top kusů, ale objeví se jen občas. Taky je tu pár hrobek, tak nevěř nikomu. A vybírej s motorem 152 kW, lépe jede a znatelně méně žere. Ten slabší má cenu jen když máš s hrabáním v autě nějaké zkušenosti a budeš ho sám servisovat (je o dost jednodušší). Další mínus je, že zpravidla tato starší coupe bývají v hrozném stavu...

K tomu odkazu od tebe, nějaká slušná bývají okolo stovky, a to nemyslím předražené hrobky z Áček.

[upravil dne 6/2/14 20:21 od rootsky]

Odesláno

Dobře, moc ti děkuji. :) ještě jsem ani v žádném kupéčku neseděl, nějak na tu koupi nespěchám, nechci se unáhlit, jde o mé první auto :) mám strejdu automechanika, ten by tam se mnou snad zajel, s cenou kolem sto tisíc jsem počítal, ale tento inzerát mě zaujal. Ještě jednou moc děkuji za ochotu. :)

Odesláno

tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/13897255 jsem myslim daval i do sekce \"TIPY na zajimave kousky\" :) ..... ale nic blizsiho nevim

EDIT: jinak plati tech 152kW nevim proc to ma tak blbe uvedene jeste 140kw pak dal v textu ... dle Service Boxu (VIN) :

406 MODERNIZOVANÝ COUPÉ 2-DVÉŘOVÉ 3.0i V6 24v 210 (ES9J4S) BVM 5

[upravil dne 6/2/14 21:38 od StibTo]

Odesláno

Nj auto v peknym stavu malokdo oceni asi kazdej radeji koupi nalestenej prd .. se na to jed mrknout ... za to nic nedas :)

Odesláno

Syny : řeknu ti takhle já svoje coupe sháněl skoro rok... a jsem s ním spokojený moc... a nelituju peněz za něj... chce to hledat a hlavně když se v autech atd.nevyznáš mít sebou někoho kdo tomu rozumí a ještě líp s PP2000 na DIAG. A je to ideální kombinace.Dopředu si prolustrovat VINko historii a pak jet na prohlídku.

Odesláno

Tak taky trochu přidám ze svého poznání. Coupé se mi vždy strašně líbilo ale bylo dost drahý v té době co jsem dostal papíry. Loni na jaře jsem přitáhnul domů jedno na ND ale ještě jsem ho zprovoznil V6 140kw Automat. Hned jak člověk vidí,sedí,řídí.... tak to auto chce :D. Mám ho na zahradě a stačí se mi jen na něj dívat :D Tak dlouho netrvalo a začal jsem hledat nějáký pěkný na netu, ale jak píšete nic kloudnýho bez zásahu tuzera se moc najít nedá a když jo tak je o něj celkem zájem. Ale jak jsem se přesvědčil, tak i náhody se u nás dějí. Každopádně jsem si přečetl příběh Toma a jeho vymazlenýho modré coupé. A podle toho jsem usoudil, že nej bude ta 140kw verze, kvůli elektrice atd... tak už jsem jiný nehledal, ale je to spíš o tom v jakým stavu bude a pak je eventuelne 140X152Kw jedno. Je to hodně i o nervy čekat a čekat, mám ho vzít nebo ne, pak zmizí atd.... :D

Odesláno
Mě už třetí den vrtá hlavou :myslim tohle kupé: http://www.sportovnivozy.cz/51029-peugeot-406-coupe-praha . Přijde mi nízká cena a nelíbí se mi, že ho prodává 2 měsíce před technickou. :( Co si o něm myslíte? Děkuju :)

Kdybych nekoupil svoje tak bych se na tohle určitě zajel podívat. Ikdyž nemám el.sedačky,rok 98, 140kw verzi, tak bych neměnil za nic. Ale tohle je moc hezký \"na foto\" A myslím, že cena není pevná :)

[upravil dne 6/2/14 23:16 od Msch406]

Odesláno

No třeba u tohodle coupé by mě zajímalo proč tam je nárazník, kterej se dával až od r.v.05/03 a r.v. tohodle vozu je 01. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...