Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Rozumím tomu správně, že pokud auto stálo 24 hodiny, pak nastartuju a pojedu jen kousek (10minut) a pak to dlouho stojí (10hodin), tak to spadne do economy i kdyby byla baterie dobrá ?

Economy mode se tedy spouští bez ohledu na stav baterie ?

Jsem z toho blázen.. :myslim

Odesláno

Jj, to je názorů...

Já měl Economy na 607, r.v.00 (NEMUX) a 5008 r.v.10 (MUX). Předtím na 406 z r.v. 97 to tuším nebylo. Takže 10 let a 400 t. km jezdím s autem, které je tímto vybaveno. Takže už snad vím, kdy to svítí na displeji.

Ale jsou tady jiné názory, tak jim klidně věř. Prý to do Economy padá každý den... no to teda ne. Ani po týdnu ani dvou stání auta to do Economy nespadne. Ale když necháš rádio nebo kufr otevřený 10 minut, tak to do Economy spadne.

Tak si tady klidně pište ty teorie, z čeho se to vypočítá. Jisté je, že při normálním opuštění a zhasnutí auta tam Economy nemá být, ani po týdnu stání.

Vvitty: co to je za rýpanec s Š120 a Žiguli? Piš k tématu, pokud o tom něco víš, nebo nepiš. Asi nemá cenu tady dělat flame a vypočítávat, které typy auta které ročníky to měly a které ne. Ale auta z 90. let (P405) ještě Economy neměly, tak sem netahej Žiguli z r. 1970.

[upravil dne 6.2.2014 17:54 od P607Olda]

[upravil dne 6.2.2014 17:55 od P607Olda]

[upravil dne 6.2.2014 17:58 od P607Olda]

Odesláno
Rozumím tomu správně, že pokud auto stálo 24 hodiny, pak nastartuju a pojedu jen kousek (10minut) a pak to dlouho stojí (10hodin), tak to spadne do economy i kdyby byla baterie dobrá ?

Jsem z toho blázen.. :myslim

Ne. Do Economy to spadne, jen když zůstane něco zapnuté.

Economy mode se tedy spouští bez ohledu na stav baterie ?

Odpověď není jednoduše ano/ne. Vyhodnotí stav baterie a odběr proudu.

Odesláno

Já tomu pořád nerozumím....

Měl jsem tam původně špatnou baterii a psalo to economy mode active pořád. Pokaždé před nastartováním. Baterie nakonec odešla uplně a koupil jsem novou baterii a už se economy mod neobjevoval. Až teď v úterý ráno to znovu napsalo. Do té doby cca měsíc ani jednou. A potom už zase ne.. Nejsem si vědom, že by zrovna v úterý v autě bylo něco jinak než obvykle.. Nic tam nesvítilo, vše bylo zavřené a rádio mám pořád stejný.. Tak vážně nevím.

Odesláno

může ti zůstávat viset i centrál v některých dveřích.....nebo nějaké relé..třeba žhavení....:myslim:myslim

[upravil dne 6/2/14 19:01 od celda1970]

Odesláno

Právě, že jezdím tak cca 30km.. A závěry nedělám, jen se ptám, jak to tedy funguje... Koukám, že nejsem sám, kdo to neví.. Co člověk, to jinej názor. :myslim

Odesláno

no ono je to těžký po netu.....prostě to chce změřit klidovej odběr proudu....nic víc...nic míň.Až toto budeš vědět můžeš konat dále......zdar.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...